سرپرست جدید حوزه علمیه لرستان معرفی شد
کد خبر: 3827003
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۲

سرپرست جدید حوزه علمیه لرستان معرفی شد

گروه اجتماعی ــ در مراسمی با حضور نماینده ولی‌فقیه در لرستان و قائم مقام مدیر حوزه‌های علمیه کشور در امور استان‌ها، سرپرست حوزه علمیه لرستان معرفی شد.

سرپرست جدید حوزه علمیه لرستان معرفی شدبه گزارش ایکنا از لرستان، به‌ نقل‌ از روابط عمومی حوزه علمیه لرستان، در مراسمی با حضور آیت‌الله سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‎آباد و حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری، قائم‌مقام مدیر حوزه‌های علمیه کشور در امور استان‌ها، سرپرست حوزه علمیه استان لرستان معرفی شد.

در این مراسم که در مدرسه علمیه کمالیه خرم‌آباد برگزار شد، از زحمات حجت‌الاسلام والمسلمین علی میناپور که به مدت سه سال عهده‌دار مدیریت حوزه علمیه استان لرستان بود، قدردانی و حجت‌الاسلام سیدمحمدباقر موسوی به‌عنوان سرپرست جدید حوزه علمیه استان لرستان معرفی شد.

آیت‌الله سید احمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد در این مراسم، اظهارکرد: در طی مدیریت حجت‌الاسلام «علی مینایی»، حوزه علمیه لرستان پیشرفت قابل توجهی داشته است.
وی با بیان این‌که چیزی که مقام معظم رهبری 12 سال قبل فرمودند که حوزه‌های علمیه لرستان باید به جایگاه خودشان برسند، نشان از توجه ویژه ایشان به حوزه علمیه لرستان دارد، تصریح کرد: در حوزه‌های علمیه لرستان شخصیت‌های بزرگ علمی مانند آیت‌الله بروجردی‌، آیت‌الله کمالوند، آیت‌الله سید حسن طاهری و بزرگانی دیگر داشته‌ایم.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان ضمن تشکر از اقدامات ارزشمند حجت‌الاسلام میناپور، افزود: روزی که ایشان به‌عنوان مدیریت حوزه‌های استان معرفی شد، با این‌که ایشان را ملاقات نکرده بودم، ولی با اطلاعاتی که راجع‌به وی به دست آوردم، از ایشان دفاع کردم؛ چراکه ایشان یک مدیر انقلابی، جانباز دوران دفاع مقدس و از نیروهای مخلص سپاه بوده است.
وی با اشاره به ابعاد فرهنگی و تبلیغی شخصیت حجت‌الاسلام مینایی، گفت: بیشترین وقت من برای امورات حوزه‌های علمیه است؛ چراکه معتقدم این سنگر می‌تواند به‌عنوان گرداننده امور مملکت و امور جامعه باشد و اگر یک نفر در این‌جا تربیت شود، می‌تواند یک شهر و منطقه را اداره کند.
آیت‌الله میرعمادی تحصیلات حوزوی و ملبس شدن به لباس روحانیت را میراث فرهنگی اهل‌بیت(ع) دانست و بیان کرد: ما در مکتب امام صادق(ع) شاگردی می‌کنیم. ما امروز میراث علمی امام رضا(ع) را داریم که مشهورترین لقبش عالم آل‌محمد (ع) است. شاگردانی که امام رضا(ع) تربیت کرده، اسم‌شان در تاریخ ثبت شده است.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان این‌که مکتب علمی قم که اشعری‌ها پایه‌گذاری کردند، به برکت وجود امام رضا(ع) بوده است، افزود: امام رضا(ع) فرمودند: علوم و معارف ما را یاد بگیرید و به مردم یاد بدهید.
وی با ذکر سخن امام رضا(ع) که فرمودند: «اگر مردم زیبایی‌های کلام ما را بفهمند از ما تبعیت می‌کنند»، ادامه داد: حیات جامعه به علم و دانش بستگی دارد و امروز معنویت، بصیرت و پیشرفت جامعه ما مدیون حوزه‌های علمیه است.
آیت‌الله میرعمادی با بیان این‌که اگر حوزه‌های علمیه نبودند، از این معنویت و بصیرت و آگاهی‌بخشی نسبت به دین خبری نبود، تصریح کرد: در آموزش، پژوهش، مسائل فرهنگی و تبلیغی، روش کار و روش آموزش بسیار مهم است که چگونه محاسن کلام اهل بیت(ع) را القا کنیم که مردم تبعیت کنند و انگیزه‌ ایجاد شود.
امام جمعه خرم‌آباد، درایت را فهم عمیق و تدبر مسائل دانست و عنوان کرد: درایت آن درک دقیق است نه این‌که مجموعه‌ای از علوم را حمل کنیم و راوی باشیم و روایتی که در آن درایت باشد، ارزشمند است.
وی با بیان این‌که آینده بشریت به حوزه‌های علمیه بستگی دارد، گفت: امروز انقلاب اسلامی ما به سایر ملل آزادی‌خواه صادر شده است. ما در کشورهای دیگر حوزه‌های علمیه داریم که در بیداری مردم جوامع بسیار نقش دارند.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: شیخ زکزاکی پرورش ‌یافته حوزه علمیه قم چقدر تأثیرگذار بوده است؟ هر کدام از ما می‌توانیم به اندازه شیخ زکزاکی در آگاه‌سازی و بصیرت‌افزایی، مؤثر باشیم.

انتهای پیام

captcha