کد خبر: 4214065
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۴
در آیین معارفه رئیس دانشگاه پیام نور اصفهان مطرح شد

دانشگاه پیام نور نیازمند حمایت حداکثری است

منتخب مردم اصفهان در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه پیام نور نیازمند حمایت حداکثری است و امروز حمایت‌های حداقلی از آن صورت می‌گیرد که سرعت رشد این دانشگاه را کاهش می‌دهد.

عباس مقتدایی منتخب مردم اصفهان در دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامیبه گزارش ایکنا از اصفهان، به نقل از روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان، آیین تکریم، تجلیل و معارفه رئیس دانشگاه پیام نور استان و مرکز اصفهان و دبیرخانه منطقه شش دانشگاه پیام نور کشور، روز گذشته، 16 اردیبهشت‌ماه در محل ستاد این دانشگاه برگزار شد.

عباس مقتدایی، منتخب مردم اصفهان در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در این مراسم با بیان اینکه به دانشگاه پیام نور بسیار علاقه‌مند هستم، اظهار کرد: دوستان بسیار خوبی در دانشگاه پیام نور داریم و به این ظرفیت اعتماد داریم. از تودیع آقای مختاری از دانشگاه پیام نور ابراز خرسندی نمی‌کنم. خوشحالم که ایشان توانمندی‌های قابل توجهی دارد و در مجموعه‌ای دیگر، این ظرفیت را در خدمت استان و کشور به کار خواهد برد.

وی افزود: تلاش می‌کنیم دانشگاه پیام نور که برآمده از انقلاب اسلامی است، بتواند با قوت به اهداف خود ادامه دهد. این دانشگاه نیازمند حمایت حداکثری است و امروز حمایت‌های حداقلی از آن صورت می‌گیرد. این امر سرعت رشد دانشگاه پیام نور را کاهش می‌دهد و این انتظار وجود دارد که دولت، وزارت علوم و سازمان برنامه و بودجه به عمق توانمندی‌های این مجموعه توجه بیشتری داشته باشند.

منتخب مردم اصفهان در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما در مجلس شورای اسلامی در سال‌های گذشته کمک کردیم تا سازمان مرکزی و مجموعه‌های مرتبط با دانشگاه پیام نور صدای رسایی در فصل بودجه و وزارت علوم داشته باشند؛ اما باید تلاش کرد در مجلس بعدی این امر با قوت بیشتری پیگیری شود.

وی با بیان اینکه ما مجموعه‌ای قوی در استان اصفهان داریم که می‌تواند برای کل کشور دستاوردهای علمی، آموزشی و تربیتی داشته باشد، تأکید کرد: در برنامه‌ریزی‌های آینده باید تلاش کنیم که دانشگاه پیام نور به‌درستی دیده شود، به خصوص اینکه می‌توانیم در جذب دانشجویان در سطح بین‌المللی نیز تلاش کنیم.

رتبه نخست دانشگاه پیام نور اصفهان در سطح کشور            

رضا مختاری، رئیس سابق دانشگاه پیام نور استان اصفهان نیز در این مراسم با اشاره به آخرین ارزیابی دانشگاه‌های پیام نور کشور بیان کرد: استان اصفهان رتبه اول را در این ارزیابی به دست آورد و از نظر شاخص‌های آموزشی، پژوهشی، مالی، اداری و... با تلاش مدیران واحدهای ستادی استان خوش درخشید.

وی با بیان اینکه ارتباط با نمایندگان استان و استانداری در پیگیری مسائل دانشگاه پیام نور بسیار مؤثر بود، ادامه داد: در حوزه آموزشی، حدود ۱۶۰ رشته جدید به دانشگاه پیام نور کشور اضافه شد که ۴۰ رشته مربوط به استان اصفهان بود.

رئیس سابق دانشگاه پیام نور استان اصفهان با بیان اینکه در حوزه آزمون و آموزش‌های آزاد، دانشگاه پیام‌ نور استان اصفهان همواره رتبه اول را کسب کرده است، اضافه کرد: در جذب دانشجو طی سه سال گذشته در استان اصفهان کاهش آمار نداشته‌ایم. در طرح آمایش، دانشگاه پیام نور استان اصفهان طرح را خودش تهیه کرد و به مجموعه بالاتر پیشنهاد داد.

وی با بیان اینکه رتبه اول را در گوگل اسکولار در مجموعه علم‌سنجی در دانشگاه‌های کشور داشتیم، گفت: در زمینه قراردادهای پژوهشی و ارتباط با صنعت، تحولات بسیار خوبی شاهد بودیم. در حوزه فرهنگی از بهترین دانشگاه‌ها بوده و هستیم، همچنین در جشنواره‌های گوناگون و برای اولین بار، سه جشنواره کشوری را در استان اصفهان میزبان بودیم. در مسابقات سایر استان‌ها نیز دانشجویان استان اصفهان موفق به کسب رتبه‌های اول شدند.

مختاری با بیان اینکه در حوزه اداری مالی، ۳۰ درصد کل درآمد غیرشهریه‌ای دانشگاه پیام نور مربوط به استان اصفهان بود، یادآور شد: از جانب خیرین دانشگاه‌ساز، دانشگاه پیام نور کمک‌های بسیار خوبی جذب کرد و در حوزه اداری مشغول چابک‌سازی است، چنانکه تعدادی از یاوران علمی و اعضای هیئت علمی در حال انتقال به دیگر دستگاه‌های اجرایی هستند. در حوزه روابط عمومی و رسانه سعی کردیم جایگاه این دانشگاه را ارتقا دهیم و این یکی از حرکت‌هایی است که انتظار می‌رود مدیریت بعدی نیز آن را ادامه دهد.

وی تأکید کرد: در حوزه عمرانی در این شرایط سخت اقتصادی، حدود ۴۰ میلیارد تومان اعتبار ریاست‌جمهوری داشتیم. تنها استانی که توانست چنین اعتباری جذب کند، اصفهان بود و ساختمان نیمه‌کاره مرکز اصفهان با تلاش خانم واعظی‌فر، معاون محترم استان و بقیه همکاران تکمیل شد. امروز در شرایطی هستیم که دیونی بر گردن دانشگاه نمانده است و در وضعیت مطلوبی به سر می‌بریم.

دانشگاه پیام نور بر عدالت آموزشی بنا شده است                   

در ادامه، سیدرضا میرمهدی، سرپرست دانشگاه پیام نور استان اصفهان اظهار کرد: اگر دانشگاه به درستی برنامه‌ریزی و عمل کند، فرهنگ، ارزش‌ها، اعتقادات و خط قرمزهای نظام به درستی رعایت خواهد شد. پیام نور دانشگاهی است که بر مبنای عدالت آموزشی و توسعه آموزش بنا شده و مخاطب آن، بسیاری از خانواده‌های کم‌برخوردار هستند که توان حضور در دانشگاه‌های بزرگتر را نداشته‌اند.

وی با بیان اینکه رسالت دانشگاه علم‌آموزی و تربیت نیروهای باسواد و خبره برای حل مشکلات کشور است، گفت: دانشگاه رسالت بزرگتری نیز دارد و آن تقویت اخلاق، معنویت و ارزش‌هاست. اگر امروز شاهد شک و شبهه و تردید در نسل جدید هستیم، به این معناست که دانشگاه باید قوی‌تر ظاهر شود و در این زمینه عملکرد عمیق‌تری داشته باشد.

سرپرست دانشگاه پیام نور استان اصفهان با تشکر از زحمات ارزنده آقای مختاری در طول سال‌هایی که ریاست دانشگاه پیام نور استان را عهده‌دار بود، افزود: دانشگاه پیام نور استان اصفهان ظرفیت‌های گسترده‌ای دارد و من از نظرات و انتقادات همه دوستان درباره بهبود عملکرد این دانشگاه استقبال می‌کنم.

سیدرضا میرمهدی سرپرست دانشگاه پیام نور استان اصفهان

دانشگاه پیام نور و چشم‌انداز مدنظر رهبر معظم انقلاب               

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسعلی حیدری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان اصفهان نیز در پایان این مراسم با بیان اینکه پیشینه حضور آقای مختاری در دانشگاه پیام نور بر کسی پوشیده نیست، تصریح کرد: همچون میدان مبارزه با دشمن که هدف و نیروها در آن مشخص، ولی رزمندگان در آن ممکن است سنگر خود را تغییر دهند، امروز نیز آقای مختاری سکان دانشگاه پیام نور را به برادر اندیشمند دیگری می‌سپارد و خود در جایگاه دبیر هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه‌های استان نقش‌آفرینی می‌کند.

وی در معرفی سرپرست دانشگاه پیام نور استان اصفهان گفت: این استاد بسیجی دارای سوابق مشخص، روشن و افتخارآمیزی است و امیدواریم بتواند این بار خطیر را به سرمنزل مقصود برساند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان اصفهان با اشاره به پیشینه دانشگاه پیام نور اظهار کرد: خاستگاه دانشگاه، فردی و متناسب با تخصص، استعداد، توان و ظرفیت اشخاص طراحی شده است.

وی به نقش دانشگاه در طول تاریخ انقلاب اسلامی و پیش از آن اشاره کرد و افزود: نقش دانشگاهیان در سال‌های پیش از انقلاب اسلامی که به حادثه ۱۶ آذر منجر شد، در تاریخ انقلاب اسلامی ماند و این خیزش را اگر با حوادثی مقایسه کنیم که در دانشگاه‌های اروپا و آمریکا به وجود آمده است، به نشانه‌های یک نهضت و بیداری عظیم پی خواهیم برد. این امر ادامه پیدا خواهد کرد و به اضمحلال جبهه استکبار منجر خواهد شد.

حیدری ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی، نقش دانشگاهیان در برهه‌های گوناگون بر کسی پوشیده نیست و ما در مجموعه دانشگاه پیام نور این ظرفیت را می‌بینیم که به چشم‌انداز مطرح‌شده از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی برسیم.

وی در خصوص هفت چشم‌انداز مطرح‌شده از سوی رهبر معظم انقلاب برای دانشگاه گفت: علم و پژوهش وظیفه ذاتی دانشگاه است و دانشگاه نمی‌تواند از آن فاصله بگیرد. همچنین معنویت، اخلاق، اقتصاد، عدالت، مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزت ملی، روابط خارجی و سبک زندگی در سایه دانشگاه تراز انقلاب اسلامی اتفاق می‌افتد و امیدواریم رئیس جدید دانشگاه پیام نور با برنامه‌ریزی دقیق بتواند این مجموعه را به این چشم‌انداز متعالی رهنمون کند.

انتهای پیام
captcha