کد خبر: 4223889
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۱
در نشست ستاد انتخابات اصفهان مطرح شد

فرایند یک ساله انتخابات در ۳۳ روز به سرانجام رسید

رئیس ستاد انتخابات استان اصفهان گفت: انتخاباتی را که فرایند آن یک سال به طول می‌انجامید، در مدت ۳۳ روز به سرانجام رساندیم.

نشست خبری ستاد انتخابات استان اصفهانبه گزارش ایکنا از اصفهان، محمدرضا جان‌نثاری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان و رئیس ستاد انتخابات استان، عصر امروز، ۸ تیرماه در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه اظهار کرد: از آقایان و خانم‌ها در سراسر استان و دستگا‌ه‌های اجرایی، خدماتی، عوامل حفاظتی و امنیتی و همه افرادی که به هر نحوی از روزهای قبل و به‌خصوص امروز ساعت‌ها قبل از اخذ رأی، مجدانه به دنبال برگزاری هرچه بهتر فرایند رأی‌گیری بودند، تشکر می‌کنم.

وی در ادامه با اشاره به زحمات اصحاب رسانه و قدردانی از آنها افزود: ستاد انتخابات در کمیته‌های گوناگون فعال است و تجمیع این کمیته‌ها به انضمام ستاد امنیت انتخابات در صورت ضرورت انجام می‌شود. از ساعت ۶ صبح تاکنون، ستاد انتخابات به صورت مستمر در حال فعالیت و پیگیری امور بوده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با اشاره به گستردگی انتخابات گفت: انتخابات ریاست‌جمهوری در استان پهناور اصفهان با ۲۸ شهرستان و ۵۶ هیئت اجرایی اکنون در حال انجام است. فرایند برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در شرایط عادی یک سال به طول می‌انجامد تا مقدمات کار صورت گیرد، حال آنکه در این انتخابات زودهنگام و بنابر اصل ۱۳۱ قانون اساسی باید در مدت ۵۰ روز از زمان فقدان رئیس‌جمهور، انتخابات بعدی برگزار و رئیس‌جمهور بعدی تعیین شده باشد.‬

شهید رئیسی؛ الگوی خدمتگزاری

وی با گرامیداشت مقام شهید آیت‌الله رئیسی یادآور شد: ایشان رئیس‌جمهور بی‌بدیلی بود که در مدت ۳۳ ماه خدمت خود چنان الگویی از خدمتگزاری در تاریخ ثبت کرد که همه آیندگان باید از آن استفاده کنند. رئیس‌جمهوری که بنا به فرمایش مقام معظم رهبری، خستگی‌ناپذیر بود و به جایگاه ریاست‌جمهوری شخصیت داد و امروز شاهد آن هستیم که خدمات این بزرگوار در سراسر کشور اجرایی شده و یا در حال اجراست. خوشبختانه مردم به یاد این شهید، امروز رأس ساعت ۸ و با آغاز زمان رأی‌گیری، با شور و شوق به پای صندوق‌ها آمدند و رأی خود را به منظور استمرار خدمت‌رسانی در نظام اسلامی ثبت کردند.

فرصت ۳۳ روزه برای برپایی انتخابات ریاست‌جمهوری

جان‌نثاری تأکید کرد: ما ۳۳ روز فرصت داشتیم تا مهیای برگزاری انتخابات شویم. مسئولان استان و همه کسانی که می‌توانستند در برپایی این انتخابات یاری برسانند، از این کار دریغ نکردند و باید از همگی قدردانی کنیم. البته این راهی‌ست که شهید آیت‌الله رئیسی در برابر ما قرار داد و نشان داد که می‌توان کارهای به ظاهر نشدنی را شدنی کرد و انتخاباتی را که فرایند آن یک سال به طول می‌انجامد، در مدت ۳۳ روز به سرانجام رساند.

وی ادامه داد: پوشش ۹۹.۸ درصدی مخابراتی حتی در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری بی‌سابقه بوده است؛ ولی با همت عزیزان ما اجرایی شد. ما کل فرایند انتخابات را با توجه به چهار راهبرد مقام معظم رهبری آغاز کردیم و خوشبختانه انتخابات همچنان بدون وقفه و اشکال در جریان است. امیدوارم در ساعات آینده هم بدون مشکل بتوانیم این فرایند را به پایان برسانیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان بیان کرد: مردم عزیز می‌دانند که انتخابات و تعیین سرنوشت حق آنهاست و ان‌شاءالله همگی در آن مشارکت کنند. قطعاً دشمنان در انتظار تماشای نتیجه هستند و امیدواریم مشارکت مردم به قدری معنادار باشد که دشمنان را ناامید کند.

وی توضیح داد: در زمینه فناوری کارهای خوبی صورت گرفته و اکنون رأی‌گیری با قوت در حال انجام است؛ اما این فرایند تا پایان زمان رأی‌گیری و تا ساعت آخر باید ادامه داشته باشد. در استان اصفهان تا پایان فرایند رأی‌گیری و در تمام شعب، اخذ رأی انجام خواهد شد. اگر اشکالی متوجه دستگا‌ه‌های رأی‌گیری باشد، باید در اسرع وقت برطرف شود تا هیچ فردی از رأی دادن باز نماند. ما مکلفیم رأی مردم را تا آخرین نفری که مراجعه می‌کند، اخذ کنیم.

انتخابات در کمال آرامش و امنیت در حال برگزاری است

جان‌نثاری تصریح کرد: طمع دشمن در ساعات پایانی انتخابات قطعاً بیشتر خواهد شد و در حوزه سایبری نیز با آمادگی کامل باید فرایند انتخابات را ادامه دهیم. ما آزادترین انتخابات را در سراسر دنیا داریم و فرایند انتخابات با حضور مردم و در کمال آرامش و امنیت برگزار و این انتخابات مردمی به دست مردم نیز اجرا می‌شود.

وی یادآور شد: طبق قانون ما به همه نامزدها اعلام کردیم که می‌توانند در تمام ۳۱۶۹ شعبه اخذ رأی، نماینده‌ای بگمارند تا نظاره‌گر فرایند انتخابات باشند. افزون بر بازرسان و ناظرانی که وزارت کشور برای انتخابات قرار داده است، ۱۴۸۸ نفر نماینده نیز از سوی نامزدها در شعب اخذ رأی، هیئت‌های اجرایی بخش‌ها و هیئت‌‌های اجرایی شهرستان در حال نظارت بر انتخابات هستند. منش ما، منش دولت شهید رئیسی است و به‌طور قانونی هیچ وظیفه‌ای در پشتیبانی از نمایندگان نامزدها نداریم؛ اما از آنجا که آنان مهمان ستاد انتخابات استان و فرمانداران هستند، سعی کردیم از این افراد پذیرایی کنیم و امکانات لازم را در اختيارشان قرار دهیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با قدردانی از همه دستگاه‌های اجرایی استان گفت: از شرکت مخابرات استان به‌طور ویژه‌ تشکر می‌کنیم؛ زیرا تلاش بسیاری برای پوشش مخابراتی در کل استان انجام داد. اکثر مسئولان استان در کمال برادری و همدلانه برای برگزاری انتخابات یاری رساندند. امنیت عمومی بسیار مهم است. چشم‌های بیدار دستگاه‌های امنیتی اجازه نمی‌دهد تا با وجود دشمنی‌ها و خباثت‌ها هیچ اتفاقی رخ دهد.

وی با تأکید بر آمادگی صددرصدی تا پایان فرایند انتخابات یعنی زمان اعلام نتایج از سوی وزارت کشور اظهار کرد: اطلاع‌رسانی در خصوص میزان مشارکت مردم نیز فقط از طريق وزارت کشور اعلام خواهد شد. امیدواریم این انتخابات موجب افتخار و آبروی نظام اسلامی و نتیجه‌ آن نیز مرضی خداوند متعال باشد.

زهرا مظفری‌فرد

انتهای پیام
captcha