کد خبر: 4227778
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۳

انتخاب رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی اصفهان

در اولین نشست اعضای هیئت‌مدیره اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی فرهنگی قرآن و عترت استان اصفهان، رئیس و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره انتخاب شدند.

اولین نشست اعضای هیئت‌مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی اصفهانبه گزارش ایکنا و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، نخستین نشست اعضای جدید هیئت‌مدیره اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی مردمی قرآن و عترت استان، روز گذشته، 30 تیرماه در سالن جلسات این اداره‌کل برگزار شد.

در این نشست ابتدا علی حاجی‌زکی، مدیر دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان به اهداف و وظایف اتحادیه اشاره کرد و سپس حاضران ضمن ارائه گزارش فعالیت‌های اتحادیه در سه سال گذشته، نظرات خود را درباره نقاط قوت و ضعف آن بیان کردند. آسیب‌شناسی فعالیت‌های اتحادیه و ضرورت بازنگری و تحقیق و پژوهش در شیوه‌ها و روش‌ها نیز از دیگر موضوعات مورد بحث بود.

سیدمهدی سیدین‌نیا، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان نیز در این نشست، استفاده از ظرفیت وقف در امور قرآنی را امری ضروری دانست و بر نقش‌آفرینی اتحادیه در این زمینه تأکید کرد.

در پایان، علی فضیلتی در مقام رئیس، محمدرضا ملکی‌ها در مقام نایب‌رئیس و مجید نقیه در جایگاه منشی هیئت‌مدیره انتخاب شدند و انتخاب مدیرعامل به نشست بعدی موکول شد.

مدیر امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی و اعضای هیئت‌مدیره و هیئت بازرسی اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی مردمی قرآن و عترت استان اصفهان، از دیگر حاضران در این نشست بودند.

انتهای پیام
captcha