کد خبر: 4285732
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۳

اجرای طرح «قاریان ورزشکار» در هیئت قرآنی صوت‌الحسن اصفهان

معاون آموزشی هیئت قرآنی صوت‌الحسن اصفهان از راه‌اندازی طرح «قاریان ورزشکار» و ترکیب آموزش قرآن با برنامه‌های ورزشی خبر داد و گفت: این مجموعه گامی نو در جذب نوجوانان برداشته و فعالیت‌های خود را در بخش آقایان با تنوعی نوین در میان مؤسسات قرآنی شهر گسترش داده است.

طرح «تابستون به شیرینی قرآن»سیدمحمد شهیدی، معاون آموزشی هیئت قرآنی صوت‌الحسن وابسته به مؤسسه مهد قرآن کریم و ولایت استان اصفهان در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان، درباره فعالیت‌های این مجموعه اظهار کرد: فعالیت‌های این مؤسسه تا پیش از این فقط در بخش بانوان متمرکز بود؛ اما مدیرعامل مجموعه در سال گذشته تصمیم گرفت بخش آقایان را نیز فعال کند. این اقدام در قالب طرح «صوت‌الحسن» آغاز شد.

وی با بیان اینکه انتخاب این نام به‌صورت مشترک با واحد بانوان برای ایجاد هماهنگی بیشتر انجام شده است، افزود: فعالیت ما از خردادماه سال گذشته آغاز شد و پس از انجام تبلیغات، دو کلاس ۲۰ نفره تشکیل دادیم. به‌منظور جلوگیری از خستگی کودکان، طرح تدبر در قرآن را با برنامه‌های ورزشی همراه کردیم؛ همچنین کلاس‌های حفظ عمومی و قرائت عمومی نیز برگزار و تابستان سال گذشته با همین چهار کلاس سپری شد.

معاون آموزشی هیئت قرآنی صوت‌الحسن اصفهان با بیان اینکه در ترم پاییز، بخش تدبر در قرآن با تدریس دو نفر از استادان برای ایجاد تنوع بیشتر ادامه یافت، گفت: در همین ترم، بخش تجوید نیز به کلاس‌ها اضافه شد و کلاس‌های ورزشی در حوزه ورزش‌های رزمی ادامه پیدا کرد. در این مرحله، عنوان «قاریان ورزشکار» را برای طرح انتخاب کردیم؛ چراکه اکثر مؤسسات قرآنی اصفهان چنین تنوعی در فعالیت‌های خود ندارند و اغلب فقط در یک بخش تخصصی فعالیت می‌کنند و برنامه‌های تفریحی بسیار محدودی دارند. به همین دلیل، نام «هیئت» را برای مجموعه انتخاب کردیم تا فعالیت آن جنبه عمومی‌تری داشته باشد.

وی ادامه داد: در ترم جدید تصمیم گرفتیم رشته ترتیل را به‌صورت تخصصی پیش ببریم. در همین راستا، طرحی سه‌ساله آغاز کردیم که پس از پایان آن، قرآن‌آموزان می‌توانند تمام قرآن را به‌صورت روان‌خوانی و همراه با آموزش نغمات قرآنی و قواعد تجوید، به‌خوبی تلاوت کنند.

شهیدی با بیان اینکه مهلت ثبت‌نام در این طرح تا پایان خردادماه جاری تمدید شده است، گفت: در این مجموعه، از حضور استادان برجسته‌ای همچون محمدحسین دافعیان، محمدتقی گلبان، محمد رفیعی، مهدی دادخواه، حامد تربتیان و حجت‌الاسلام علیرضا خوش‌قامت بهره‌مند هستیم؛ همچنین کلاس حفظ تخصصی ویژه قرآن‌آموزانی که بیشتر اجزای قرآن را حفظ کرده‌؛ اما به‌دلایل گوناگون موفق به اتمام حفظ خود نشده‌اند نیز راه‌اندازی شده است.

وی در پایان با بیان اینکه رده سنی ثبت‌نام‌کنندگان شامل دوره دوم دبستان تا دوره اول دبیرستان است، تصریح کرد: علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به لینک https://survey.porsline.ir/s/08jB7Rym برای ثبت‌نام اقدام کنند. پس از ثبت‌نام، ما با آن‌ها تماس می‌گیریم و در جلسه‌ای توجیهی، طرح را به‌طور کامل برای آن‌ها توضیح خواهیم داد.

زهراسادات محمدی

انتهای پیام
captcha