کد خبر: 4316319
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳

آغاز مرمت حمام تاریخی کوی خورد قمصر با بیش از ۱۰ میلیارد ریال اعتبار

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه کاشان با اشاره به آغاز عملیات مرمت حمام تاریخی کوی خورد قمصر گفت: این بنای ارزشمند که در حال تخریب و متروکه‌شدن بود، با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال در حال بازسازی است.

حمام تاریخی کوی خورد قمصرمسلم محمودزاده، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کاشان در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان با بیان اینکه حمام کوچه خورد قمصر که یکی از آثار تاریخی این شهر محسوب می‌شود، در حال تخریب و متروکه‌شدن بود، اظهار کرد: اداره اوقاف و امور خیریه کاشان با همراهی اداره میراث فرهنگی شهرستان و شهرداری قمصر، عملیات مرمت و بازسازی حمام یادشده را با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال آغاز کرد.

وی در تشریح جزئیات این طرح گفت: فاز اول پروژه، مرمت کامل دیوارها، پشت‌بام، محوطه و داخل حمام را شامل می‌شود که هم‌اکنون در حال انجام است. این پروژه از اوایل مهرماه آغاز شده و تا فرارسیدن فصل سرما ادامه خواهد داشت.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه کاشان بیان کرد: در نظر است پس از مرمت کامل این بنا، برابر قوانین و مقررات سازمان اوقاف و امور خیریه، بهره‌برداری لازم از حمام در قالب موزه، کار فرهنگی، سفره‌خانه و طرح‌های گردشگری که معمولاً به اجاره واگذار می‌شود، صورت پذیرد.

وی در پایان یادآور شد: شهرستان کاشان دارای ۲۴۰۵ موقوفه و ۹۵۷۰ رقبه وقفی است.

انتهای پیام
خبرنگار:
زهرا سادات محمدی
دبیر:
محبوبه فرهنگ
captcha