کد خبر: 3979584
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۶
یک استاد دانشگاه:

رویکرد رئیس‌جمهور منتخب اجرای سیاست‌های کلان اقتصاد مقاومتی باشد

یک استاد دانشگاه گفت: برنامه و رویکرد رئیس‌جمهور منتخب باید اجرای سیاست‌های کلان و قوانین مصوب مجلس و به‌خصوص در حوزه اقتصاد، اجرای اقتصاد مقاومتی باشد.

رویکرد رئیس‌جمهور منتخب اجرای سیاست‌های کلان اقتصاد مقاومتی باشد

محسن نصری، استاد دانشگاه اصفهان در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان اظهار کرد: در سطح دنیا و در نظام‌های غربی مدعی دموکراسی، مشارکت سیاسی حدود 35 درصد است و در جمهوری اسلامی ایران، در 39 دوره انتخابات طی 42 سال، متوسط مشارکت مردم در عین جنگ روانی و تبلیغاتی برای ناامید کردن آنها 65 درصد بوده است که بالاترین حدنصاب مشارکت در دنیا محسوب می‌شود.

وی افزود: در خصوص انتخابات هفته گذشته چند اتفاق رخ داد که باعث شد تحقق مشارکت نزدیک به 50 درصد حماسه بزرگی به‌شمار رود. نکته اول، تبلیغات و جنگ روانی دشمنان و ایادی داخلی آنها به‌صورت بسیار گسترده برای یأس‌آفرینی و عدم مشارکت مردم؛ نکته دوم، عدم کارآمدی دولت در هشت سال گذشته که باعث اعتراضات بجایی از جانب مردم شد و نکته سوم، خوب عمل نکردن وزارت کشور در برگزاری انتخابات و بروز اختلال‌هایی در جریان آن بود که همه این عوامل بر میزان مشارکت مردم اثر گذاشت.

این استاد دانشگاه اصفهان تصریح کرد: همین مشارکت نزدیک به 50 درصد حامل پیام قدرت به دنیا و نظام استکباری بود، مبنی بر اینکه ملت ایران مانند 42 سال قبل ایستاده است تا منافع خود را حفظ کند. از طرف دیگر، رأی قاطع به رئیس‌جمهور منتخب حاوی این پیام بود که ملت ایران با توجه به مسائل و مشکلاتی که استکبار برایش ایجاد کرده است، تصمیم گرفته تا ایستادگی و مقاومت همراه با سازندگی و پیشرفت همراه با عدالت داشته باشد و با نفوذی‌هایی که طی هشت سال گذشته در درون ساختار حکومتی باعث بروز مشکلاتی شده‌اند، برخورد کند.

نصری ادامه داد: نکته سوم، پیام کارآمدی بود و ملت ایران با انتخاب حجت‌الاسلام رئیسی تصمیم گرفت کارآمدی نظام و انقلاب اسلامی را با تفکر «ما می‌توانیم» و «می‌شود» افزایش دهد. به همین دلیل، نظام استکباری همان‌طور که مواضع آن نشان می‌دهد، از این انتخاب و مشارکت مردم عصبانی است، چون اگر علیه هر ملت دیگری این هجوم فرهنگی و رسانه‌ای و این ناکارآمدی هشت سال قبل وجود داشت، قطعاً مشارکت بسیار کمتر بود، ولی ملت ایران با حضور خود در انتخابات پیام قدرت و اقتدار به دنیا مخابره کرد.

وی بیان کرد: برای تحقق مشارکت حداکثری در ادوار بعدی انتخابات، اولاً باید آگاهی بیشتر مردم و نسل جوان نسبت به اهداف پلید دشمنان در جنگ روانی و تبلیغاتی و دوماً کارآمدی و خدمتگزاری بیشتر مجموعه قوای نظام در دستورکار قرار گیرد که قطعاً امید و سرمایه اجتماعی و میزان مشارکت را افزایش می‌دهد. جامعه ما نیازمند تربیت سیاسی و اجتماعی است و متأسفانه در این زمینه کوتاهی کرده‌ایم. مردم و نسل جوان باید در خصوص نقش سیاسی و اجتماعی خود آموزش ببینند و در کنار آن، افشای نقشه‌های دشمنان و کارآمدی بیشتر قوای سه‌گانه در دستور کار قرار گیرد.

این استاد دانشگاه گفت: طبق ساختار سیاسی کشور در قانون اساسی، رئیس‌جمهور رئیس قوه مجریه است و باید سیاست‌های کلان رهبر معظم انقلاب و قوانین مصوب مجلس را اجرا کند. یکی از مشکلاتی که در دوره‌های قبلی وجود داشت و بعضاً مسائلی برای مردم به‌وجود آورد، این بود که قوه مجریه در هشت سال گذشته به سیاست‌های کلان مقام معظم رهبری و قوانین مصوب مجلس خوب توجه نکرد و ان‌شاءالله برنامه و رویکرد رئیس‌جمهور منتخب، اجرای سیاست‌های کلان و قوانین مصوب مجلس و به‌خصوص در حوزه اقتصاد، اجرای اقتصاد مقاومتی باشد.

انتهای پیام
captcha