حسینعلی جاننثاری، مدیرکل اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت اصفهان در گفتوگو با ایکنا از اصفهان، اظهار کرد: در خصوص واکسیناسیون فعالان قرآنی این استان هم مکاتبه انجام شده و هم بهصورت حضوری صحبت کردهایم. در سفر وزیر جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی به اصفهان و دیدار با هنرمندان، از ایشان خواستار انجام این کار شدیم و علاوه بر این، با ادارهکل ارشاد و مرکز واکسیناسیون نیز نامهنگاری کردیم، ولی هنوز پاسخی دریافت نکردهایم و پیگیر موضوع هستیم.
وی افزود: اولویت ما برای واکسیناسیون فعالان قرآنی در مرحله اول، اساتید، مربیان، مدیران و کارکنان مؤسسات هستند و قرآنآموزان در مرحله بعد قرار میگیرند. امید زیادی برای به نتیجه رسیدن این موضوع داریم، چون در حال حاضر دانشجویان نیز در حال واکسینه شدن هستند و سن واکسیناسیون کاهش یافته است.
مدیرکل اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت استان اصفهان بیان کرد: پیگیریهای متعددی از طرف ادارهکل ارشاد، ادارهکل تبلیغات اسلامی و اتحادیه برای جبران آسیبهای وارده به مؤسسات قرآنی در اثر شیوع کرونا انجام شده، ولی نتیجه لازم را نداشته است. واقعاً در چنین شرایطی باید برای این مسئله هزینه شود، در غیر این صورت، مؤسسات بسیار متضرر میشوند، کمااینکه در حال حاضر بسیاری از آنها تعطیل شدهاند، یا در رکود به سر میبرند. این در حالی است که به هیئتها توجه زیادی میشود و این محافل پشتوانه مردمی دارند، ولی در خصوص فعالیتهای قرآنی هیچ برآوردی انجام نمیشود و دولتها کمتر به فکر این فعالیتها بودهاند و اقدامات بسیار کمی در این خصوص انجام دادهاند، حتی زمینهسازی تبلیغاتی نیز انجام نشده است، در صورتی که این کار برای هیئتها انجام میشود و مشکلات باعث شده که در فعالیتهای قرآنی بسیار عقب بمانیم و جامعه قرآنی در این مدت ضربه زیادی دیده است. در واقع، میتوان گفت شاهد تعطیلی و نیز کاهش 60 درصدی فعالیتهای قرآنی در استان هستیم.
جاننثاری تصریح کرد: وقتی هم و غم دستاندرکاران امور معطوف به تأمین نیازهای مادی و جسمانی مردم باشد، از تأمین خوراک معنوی آنها باز میمانند و این خودش محل اشکال است، چراکه این نیازها باید همپای هم تأمین میشدند و انسان هم به غذای جسمانی نیاز دارد و هم به غذای معنوی. بیتوجهی به قرآن سابقه دارد و مربوط به اکنون نیست. مظلومیت و مهجوریت قرآن بارها ثابت شده است و قرآن هیچگاه مورد توجه قرار نمیگیرد.
انتهای پیام