به گزارش ایکنا از اصفهان، آیتالله مرتضی مقتدایی، رئیس شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه در افتتاحیه «اجلاس مدیران استانی حوزههای علمیه خواهران کشور» که امروز، 15 مهرماه در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: ایام ولادت حضرت محمد(ص) است؛ ایشان وقتی به رسالت مبعوث شد، علاقه خود را به ذات مقدس پروردگار در مراحل گوناگون ابراز و تا سه سال بهطور پنهانی تبلیغ میکرد و در این مدت، رسالت خود را آشکار نکرد.
وی ادامه داد: پس از این سه سال، پیامبر(ص) به حضرت علی(ع) فرمود جمعی از خویشان را دعوت کند؛ در آن جلسه حضرت محمد(ص) رسالت خود را آشکار کرد و فرمود: «اولین کسی که دعوت مرا بپذیرد، برادر و داماد من خواهد بود.» تنها کسی که در آن جلسه، بهعنوان اولین نفر دعوت ایشان را قبول کرد، امیرالمؤمنین(ع) بود. حضرت خدیجه(س) نیز از جمله کسانی بود که از همان ابتدا به رسالت محمد(ص) ایمان آورد.
رئیس شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه بیان کرد: هر کدام از مدیران استانی وظیفه سازماندهی حوزههای علمیه خواهران را در استان خود به عهده دارند. ظرفیت بانوان طلبهای که آماده تلاش و فعالیت در این زمینه هستند، حدود ۱۰۰ هزار نفر است و این افراد آماده تدریس و تبلیغ برای حوزههای علمیه هستند.
وی خطاب به مدیران استانی حوزههای علمیه خواهران گفت: شما باید بانوان طلبهای را که آمادگی خدمت دارند، راهنمایی کنید و برای حمایت از آنها برنامهریزی داشته باشید. در حمایت از بانوان طلبه باید به چند نکته توجه داشت، از جمله هویتبخشی به مبلغان؛ مدیران استانی باید کسانی را که درس حوزه خواندهاند و آمادگی فعالیت در این عرصه را دارند، بشناسند و به یکدیگر نیز معرفی کنند.
مقتدایی در خصوص وظایف مسئولان استانی افزود: ایجاد زمینههای تبلیغی برای بانوان، وظیفه نهادهای بالادستی و ایجاد امنیت شغلی برای آنها به عهده مدیران استانی است؛ بانوان طلبه نباید نگرانی داشته باشند که کسی در کارشان اختلال ایجاد کند. جذب طلبه از ابتدای ورود به حوزه با هدف تربیت مبلغ انجام میشود؛ بنابراین باید افرادی تربیت و به حوزه معرفی شوند؛ همچنین دریافت پایاننامه سطح یک، دو، سه و چهار لازم است.
وی تصریح کرد: بانک اطلاعاتی مبلغان باید در همه استانها ایجاد شود. اطلاعات افرادی که در حوزه درس خوانده و آمادگی یافتهاند، باید ثبت شود تا بتوانند برای هدایت و راهنمایی دیگران فعالیت کنند؛ همچنین روش زندگی ایمانی را به دیگر افراد آموزش دهند. ایجاد زمینههای تبلیغی، امنیت شغلی و حمایتهای مادی و معنوی برای طلاب بهعهده مسئولان استانی است. بهترین ذخیره قیامت نیز اراده پاک طلاب در ارشاد و دینداری محسوب میشود.
زهراسادات مرتضوی
انتهای پیام