کد خبر: 4200179
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۶

پشتوانه نظام و حکومت، مردم هستند

امام جمعه موقت شهرستان نایین گفت: پشتوانه نظام و حکومت، مردم هستند و دشمن می‌خواهد این پشتوانه را از نظام بگیرد و آن را تضعیف کند.

امیر شفیعی امام جمعه موقت شهرستان نایینبه گزارش ایکنا از اصفهان، حجت‌الاسلام و المسلمین امیر شفیعی، امام جمعه موقت شهرستان نایین در خطبه‌های نماز جمعه امروز، ۲۷ بهمن‌ماه اظهار کرد: قرآن کریم در سوره حدید می‌فرماید: «ما فرستاده‌ها، انبیا و رسولان خود را با بینات و معجزات فرستادیم و همراه آنها کتاب و میزان نازل کردیم تا مردم به عدالت قیام کنند و به پا خیزند.»

وی ادامه داد: این آیه، نقش مردم را در حکومت بیان می‌کند و اگر خداوند همراه انبیا، کتاب و معجزه می‌فرستد، برای قیام مردم به عدالت است.

امام جمعه موقت شهرستان نایین تأکید کرد: انتخابات نیز نقش مهم مردم را نشان می‌دهد. مردم همان‌گونه که در انتخاب نوع حکومت خود نقش داشتند و جمهوری اسلامی را انتخاب کردند که هم از جمهوریت برخوردار است و هم اسلامیت، در سطوح دیگر و جزئیات نیز نقش دارند که این جزئیات شامل تعیین نمایندگان مجلس شورای اسلامی، رئیس‌جمهور و حتی به‌صورت غیرمستقيم انتخاب رهبر معظم انقلاب است.

وی با اشاره به اقدامات و تلاش دشمنان در مقابله با انتخابات گفت: امروز عده‌ای تلاش می‌کنند مردم را از تعیین سرنوشت و رأی دادن که حق آنهاست، منصرف کنند، اما باید از این فرصت استفاده کرد.

حجت‌الاسلام شفیعی با بیان اینکه مردم ما بصیر و هوشیار هستند و در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور گسترده‌ای داشتند، افزود: نقش مردم مهم است؛ پشتوانه نظام و حکومت، مردم هستند و دشمن می‌خواهد این پشتوانه را از نظام بگیرد و آن را تضعیف کند.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی اضافه کرد: مشکلات اقتصادی بخش عمده‌ای از شیطنت و دشمنی دشمنان است و اگر برای مردم خوبی می‌خواستند، آنها را در آتش سخت تحریم‌ها نمی‌سوزاندند. لوله‌های گاز را منفجر می‌کنند تا مردم سرما بکشند و این‌گونه پس از راهپیمایی از ملت ایران انتقام بگیرند.

امام جمعه موقت شهرستان نایین در پایان گفت: اگر این دشمنی‌ها نباشد، مسئولان کشور بهتر می‌توانند خدمت کنند و دیگر درگیر حواشی و دشمنی‌ها نمی‌شوند. مردم ما بصیر هستند و با حضور در پای صندوق‌های رأی، مشت محکم دیگری بر دهان دشمنان می‌زنند.

فاطمه نصیری نایینی

انتهای پیام
captcha