کد خبر: 4217688
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲

1825 محفل قرآنی به نیت شهدای کاشان برگزار می‌شود

رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان گفت: طرح «هر مسجد یک محفل تلاوت قرآن» ضمن گره خوردن به کنگره ملی شهدای شهرستان کاشان در قالب یک هزار و ۸۲۵ محفل قرآنی اجرا می‌شود.

محفل انس با قرآنحجت‌الاسلام مهدی بصیرتی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کاشان در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان اظهار کرد: طبق این فرمایش مقام معظم رهبری که «ای کاش، ای کاش هر مسجدی یک محفل تلاوت قرآن باشد. یک قاری قرآن در مسجد حضور داشته باشد، حالا هر شب نه. مثلاً فرض کنید هفته‌ای یک بار، هفته‌ای یک شب، هفته‌ای یک نوبت، دو نوبت جوان‌های محل جمع بشوند، قرآن بخوانند، تلاوت کنند»، طرحی از سوی کمیته مساجد، هیئت‌ها و مؤسسات مردم‌نهاد کنگره ملی یک هزار و ۸۲۵ شهید کاشان با مسئولیت اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان کلید خورد. 

وی با بیان اینکه این طرح با مشارکت امور مساجد کاشان، مجامع قرآنی، استادان، قاریان و حافظان قرآن اجرا می‌شود، ادامه داد: قرار است طرح «هر مسجد یک محفل تلاوت قرآن» در قالب کرسی تلاوت و نیز تلاوت تدبری در مساجد، امامزادگان و بقاع متبرکه اجرا شود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کاشان با اشاره به پرهیز از تکلف در برگزاری محافل قرآنی که در ضمن این طرح برپا می‌شوند، بیان کرد: به این منظور، برگزاری هزار و ۸۲۵ محفل از سوم خردادماه جاری تا پنجم آذر و طی شش ماه به نیت شهید هر محله یا مسجد در دستور کار قرار گرفته است.

وی از برگزاری جلسه هم‌اندیشی این طرح در روز ۳۱ اردیبهشت‌ماه در محل دبیرخانه کنگره ملی شهدا خبر داد و گفت: در این جلسه، تقسیم‌بندی و نحوه مشارکت مجامع قرآنی، استادان، حافظان و قاریان قرآن مشخص شد.

زهراسادات محمدی 

انتهای پیام
captcha