کد خبر: 4223875
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۲
در خطبه‌های نماز جمعه نایین مطرح شد

نگاه جهان اسلام به انتخابات ریاست‌جمهوری ایران است

امام جمعه شهرستان نایین گفت: از خارج از کشور به همت ما، به رفتن ما پای صندوق‌های رأی و وحدت و انسجام‌مان نگاه و رصد می‌کنند که نام چه کسی از این صندوق بیرون می‌آید و این برای جهان اسلام مهم است.

محمد مطهرخو امام‌جمعه شهرستان نایینبه گزارش ایکنا از اصفهان، حجت‌الاسلام محمد مطهرخو، امام جمعه شهرستان نایین در خطبه‌های نماز جمعه امروز، ۸ تیرماه اظهار کرد: منتخب مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری باید به شدت و با سرعت شروع به کار و فعالیت کند.

وی افزود: خدمت در مکتب اسلام یعنی انسان کار و حرکت کند و درجا نزند؛ این فعالیت در راستای خدمت به مردم به‌ویژه محرومان و ارزش‌های والای بشری و دینی محقق خواهد شد.

امام جمعه شهرستان نایین ادامه داد: قدرت در مکتب اسلام به معنای خدمت است و کسی نباید معنای دیگری را دنبال کند. حرکت دادن خود، جامعه و کشور به سمت آرمان‌های ‌مقدس نظام نیز به معنای خدمت است.

وی گفت: خدمت به مردم دارای الزاماتی است که می‌توان به جهادی کار کردن در کنار کار رسمی و اداری، کنار گذاشتن دلبستگی‌ها و توجه به متن یعنی خدمت به مردم و حاشیه نرفتن اشاره کرد.

مطهرخو تأکید کرد: کسانی مانند شهید رئیسی از همه چیز خود برای مردم گذشتند و سرانجام ایشان، شهادت شد. کسی که به مردم خدمت کند، مردم حامی او می‌شوند؛ چرا که آنها طرفدار خدمت هستند و خدمت و خیانت را می‌شناسند.

وی افزود: عده‌ای از مردم نیز به دلایلی مانند ناآگاهی، ناامیدی، نارضایتی و دیگر دلایل رأی نمی‌دهند. باید بدانید هنوز فرصت وجود دارد و باید راهبرد آگاه‌سازی و انگیزه‌سازی را دنبال کنیم؛ چرا که برخی افراد ناراضی و ناامید از اصلاح امور را با کمی انگیزه می‌توان به رأی دادن ترغیب کرد.

امام جمعه شهرستان نایین با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: امروز در هنگامه انتخاباتی مهم و سرنوشت‌ساز هستیم. بسیاری از مردم ما قدرشناس و بصیر هستند و در انتخابات شرکت می‌کنند.

وی اضافه کرد: عده‌ای نیز به آگاه‌سازی نیاز دارند که باید از حساسیت موقعیت، اهمیت قوه مجریه، حضور حداکثری و دیگر مسائل با آنان صحبت کرد.

مطهرخو با اشاره به سخنان اخیر دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت: از خارج از کشور به همت ما، رفتن ما پای صندوق‌های رأی و وحدت و انسجام‌مان نگاه و رصد می‌کنند که نام چه کسی از این صندوق بیرون می‌آید و این برای جهان اسلام مهم است.

مطهرخو افزود: دولت آمریکا یکی از مهم‌ترین موانع خود را در برابر سلطه بر جهان، اسلام ناب محمدی می‌داند. این اسلام ناب، مانع سلطه آمریکاست و امروز ایران پرچمدار اسلام ناب است. آمریکا با ایران از ابتدا دشمنی می‌کرده و همچنان این دشمنی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه یکی از حربه‌های آمریکا، شعار حقوق بشر است، به بخشی از جنایات آمریکا اشاره و تصریح کرد: می‌بینیم که در ماجرای غزه، بسیار از زنان، کودکان و مردم کشته می‌شوند و نه تنها بحث حقوق بشر را مطرح نمی‌کنند، بلکه از کودک‌کشی حمایت و از رژیم منحوس صهیونیستی نیز حمایت می‌کنند و در مقابل می‌بینیم که یک خانم در ایران از دنیا می‌رود و پس از آن شعار حقوق بشر را سر می‌دهند.

فاطمه نصیری نایینی

 

انتهای پیام
captcha