حجتالاسلام مهدی بصیرتی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان در گفتوگو با ایکنا از اصفهان از آغاز رقابت حافظان قرآن شمال این استان در مرحله دوم آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم خبر داد و اظهار کرد: ۱۲۷ حافظ بانو و ۲۰ حافظ آقا که به مرحله دوم و شفاهی نوزدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم راه یافتهاند، در روزهای ۲۷، ۲۸ و ۳۰ تیرماه جاری ویژه بانوان در دو نوبت صبح و عصر و ۷ مردادماه ویژه آقایان در محل اداره تبلیغات اسلامی کاشان به رقابت خواهند پرداخت.
وی ادامه داد: برای رفاه حال حفاظ با تمام آنها تماس گرفته و ساعت دقیق آزمون براساس رشتههای حفظ ۱۰ جزء، حفظ ۲۰ جزء و حفظ کل به آنان اعلام شد که برای حفاظ کل قرآن، ۲۵ دقیقه، حفاظ ۲۰ جزء، ۲۰ دقیقه و حفاظ ۱۰ جزء، ۱۵ دقیقه زمان منظور شده است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان بیان کرد: داوری این آزمون را در بخش آقایان، مجید عربی و مصطفی اصفهانیان و در بخش بانوان، سمیه مسعودینیا، معصومه گودرزی، امهانی خدمتکار آرانی، لیلا خلیفه آرانی، حمیده کوزهگرانی و نرگس مبینزاده بر عهده دارند.
زهراسادات محمدی
انتهای پیام