کد خبر: 4268272
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۱
در نایین

چهل‌وسومین مسابقات قرآن دانش‌آموزان شرق اصفهان برگزار می‌شود

مدیر آموزش و پرورش نایین از برگزاری چهل‌وسومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی شرق استان اصفهان به میزبانی این شهرستان خبر داد.

مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان شرق اصفهانحمید شهریاری، مدیر آموزش و پرورش شهرستان نایین در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان اظهار کرد: چهل‌وسومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی شرق استان اصفهان در دو گروه دختران و پسران، ۸ و ۹ اسفندماه جاری در این شهرستان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه حدود ۵۰۰ دانش‌آموز در این مسابقات شرکت می‌کنند، ادامه داد: شرکت‌کنندگان این مسابقات، دانش‌آموزان شهرستان‌های نایین، خوروبیابانک، جرقویه سفلی، جرقویه علیا، هرند، کوهپایه، ورزنه و ناحیه سه اصفهان هستند.

مدیر آموزش و پرورش نایین افزود: مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی شرق استان اصفهان در رشته‌های حفظ قرآن کریم، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، تفسیر، صحیح‌خوانی قرآن، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، احکام قرائت و ادای نماز، انشای نماز و گفتمان مهدوی برگزار می‌شود و داوران شهرستانی و استانی قضاوت این رقابت‌ها را به عهده دارند.

وی با اشاره به غنی‌بودن نایین از نظر جاذبه‌های گردشگری اضافه کرد: برای آشنایی دانش‌آموزان با دیار میرزای نایینی، برنامه‌ریزی‌های لازم با اداره میراث فرهنگی شهرستان انجام شده است تا دانش‌آموزان از مکان‌های مذهبی و تاریخی نایین نیز دیدن کنند و روزی به‌یادماندنی داشته باشند.

شهریاری در پایان از تمام دستگاه‌هایی که با اداره آموزش و پرورش همکاری لازم را برای برگزاری هر چه بهتر این مسابقات داشته و دارند، تقدیر و تشکر کرد.

فاطمه نصیری نایینی

انتهای پیام
captcha