کد خبر: 4276939
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۰

یادواره شهدای دانش‌آموز راوند کاشان برگزار شد

یادواره شهدای دانش‌آموز راوند کاشان با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تجلیل از خانواده شهدا در شهرک قطب راوندی برگزار شد.

یادواره شهدای دانش‌آموز راوند کاشانبه گزارش ایکنا از اصفهان، یادواره شهدای دانش‌آموز راوند کاشان، روز گذشته، ۲۸ فروردین‌ماه با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، الگوگیری از شهدای دانش‌آموز در میان نسل جوان، تقدیر از مقام شامخ شهدا و تبیین ارزش‌های ایثار و شهادت در میان نسل جوان در مسجد عترت شهرک قطب راوندی کاشان برگزار شد.

این مراسم که با حضور خانواده‌های معزز شهدا، مسئولان شهری و فرهنگی، مدیران مدارس و بسیجیان راوند با اجرای محمد زری‌باف همراه بود، جلوه‌ای از قدرشناسی جامعه را نسبت به فداکاری‌ شهدای دانش‌آموز و انتقال پیام فداکاری و از خودگذشتگی آن‌ها به نسل‌های آینده به نمایش گذاشت.

در این یادواره که به همت فرهنگسرای المهدی، وابسته به سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان و با همکاری مدرسه شهید شاهرودیان راوند و هیئت‌امنای مسجد عترت شهرک قطب راوندی برگزار شد، از خانواده‌های شهدای دانش‌آموز راوند، خانواده شهید مدافع حرم و همسر شهید والامقام، حسن شاهرودیان تجلیل شد.

حمیدرضا رضازاده، جانشین فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج کاشان در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اسلام، انقلاب اسلامی، مقاومت و غزه و تقدیر از برگزارکنندگان یادواره، بر اهمیت تبیین ابعاد گوناگون دفاع مقدس و انتقال پیام فداکاری و ایثار شهدا به نسل‌های آینده تأکید کرد.

وی با اشاره به انگیزه والای شهدای دانش‌آموز در دفاع از کیان اسلام و نظام اسلامی اظهار کرد: دانش‌آموزان با ترک خانه و خانواده و تحصیل به‌دلیل عشق و اعتقاد به دفاع از ارزش‌ها و آرمان‌های اسلامی، به میدان جنگ رفتند و جان گران‌بهای خود را تقدیم کردند.

در ادامه، افزون بر سخنرانی غلامرضا بخشی‌موحد، معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش کاشان، مسعود قاسمی با مدیحه‌سرایی، فضای معنوی خاصی به مراسم بخشید و سرود «رفیق شهیدم» به‌صورت همخوانی اجرا شد؛ همچنین از دانش‌آموزان فعال قرآنی مدرسه شاهرودیان نیز تجلیل شد.

زهراسادات محمدی

انتهای پیام
captcha