کد خبر: 4279245
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۲
همزمان با دهه کرامت

ویژه‌برنامه «شادیانه ایران امام رضا(ع)» در کاشان برگزار می‌شود

ویژه‌برنامه‌ «شادیانه ایران امام رضا(ع)» شب‌های دهه کرامت در پارک آیت‌الله مدنی کاشان، میزبان خانواده‌ها و هنرمندان این شهرستان است.

«شادیانه ایران امام رضا(ع)»به گزارش ایکنا از اصفهان، همزمان با دهه کرامت، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان با همکاری مدیریت کانون‌های خدمت رضوی این شهرستان، ویژه‌برنامه‌‌ای با عنوان «شادیانه ایران امام رضا(ع)» تدارک دیده است. این ویژه‌برنامه از سالروز ولادت حضرت معصومه(س) آغاز شده و تا میلاد امام رضا(ع) ادامه خواهد داشت.

هدف از برگزاری «شادیانه امام رضا(ع)»، ترویج فرهنگ و سیره رضوی و ایجاد فضایی پرنشاط و معنوی برای خانواده‌های کاشانی و محل اجرای ویژه‌برنامه، چایخانه حضرت رضا(ع) در پارک آیت‌الله مدنی است. 

«شادیانه ایران امام رضا(ع)» شامل سخنرانی کارشناسان مذهبی با محور خانواده رضوی، ارائه گزارش‌های مدیریت شهری درباره برنامه‌های دهه کرامت، اجرای زنده هنرمندان کاشانی و تجلیل از برگزیدگان مرتبط با این ایام است.

این ویژه‌برنامه از سه‌شنبه، ۹ تا جمعه، ۱۹ اردیبهشت‌ماه هر شب از ساعت ۲۰ میزبان شهروندان خواهد بود و براساس شعارهای روزانه دهه کرامت برگزار می‌شود.

زهراسادات محمدی

انتهای پیام
captcha