کد خبر: 4292234
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۴

وحدت ملی؛ عامل ناکامی دشمن در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

جانشین مدیر حوزه علمیه اصفهان گفت: تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب و حضور آگاهانه و هم‌صدایی مردم، عامل اصلی ناکامی نقشه‌های بدخواهان در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بود.

عبدالامیر خطاط جانشین مدیر حوزه علمیه اصفهانبه گزارش ایکنا و به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه علمیه استان اصفهان، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالامیر خطاط، جانشین مدیر حوزه علمیه استان اصفهان با اشاره به حوادث اخیر و تجاوزات نظامی دشمنان، تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب و حضور آگاهانه و هم‌صدایی مردم را عامل اصلی ناکامی نقشه‌های بدخواهان دانست و بر لزوم شکرگزاری نسبت به این نصرت الهی تأکید کرد.

وی با استناد به آیه شریفه «وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِن كُنتُم مُؤْمِنِينَ» بیان کرد: دشمن با استفاده از ابزارهای رسانه‌ای، حملات تبلیغاتی و اقدامات نظامی علیه سرداران، مردم، مراکز هسته‌ای و صدا‌و‌سیما، در پی ایجاد تفرقه و ناآرامی بود؛ اما با الطاف الهی و بصیرت مردم، این نقشه‌ها با شکست مواجه شد.

جانشین مدیر حوزه علمیه اصفهان افزود: دشمن نه‌تنها اصل نظام جمهوری اسلامی را هدف قرار داده بود، بلکه درصدد ایجاد جنگ داخلی، بالاخره تجزیه کشور و برهم‌زدن تمامیت ارضی ایران بود که در قالب طرح خاورمیانه جدید مطرح می‌شد. این تحرکات در قالب یک طرح گسترده منطقه‌ای برای خاورمیانه طراحی شده بود که با عنایت الهی و نقش‌آفرینی راهبردی رهبر معظم انقلاب ناکام ماند. رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری نعمتی بی‌بدیل برای کشور است، به‌طوری که بسیاری از منتقدان نظام نیز اذعان کرده‌اند ایران به‌واسطه چنین رهبری در جهان سرآمد و سرافراز شده است.

وی به عملیات «وعده صادق ۳» اشاره کرد و گفت: اگر این عملیات زودتر از موعد انجام می‌شد، ممکن بود نتیجه‌ای معکوس داشته باشد. تأخیر در اجرای آن هرچند هزینه‌هایی در بر داشت، اما با همراهی مردم و هدایت‌های رهبر انقلاب، به ثمر نشست و دشمن ناکام ماند. وحدت و همراهی کامل مسئولان سیاسی با مسئولان نظامی نیز از نقاط قوت این جنگ بود. رئیس‌جمهور و وزارت امور خارجه در این مدت بسیار دقیق عمل کردند و ما قدردانی خود را از آنان اعلام می‌کنیم. 

خطاط تصریح کرد: در پی تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر تحقق حوزه پیشرو و سرآمد، بلافاصله دبیرخانه‌ای برای پیگیری این بیانیه در استان تشکیل شد. تاکنون جلسات متعددی برگزار و آیین‌نامه‌های داخلی آن تدوین و همان‌گونه که پیش از این اطلاع‌رسانی شده بود، ۷ کارگروه برای این مهم در نظر گرفته شد تا از فرصت روحانیون و استادان جوان و دغدغه‌مند حوزه علمیه استفاده شود. امید است گام‌های اجرایی مؤثری در این راستا برداشته شود.

وی در پایان به دو محور کلیدی فرمایشات رهبر معظم انقلاب در بیانیه حوزه پیشرو و سرآمد اشاره و بیان کرد: محور اول، خنثی‌سازی القائات ناامیدکننده در میان طلاب است که رهبر معظم انقلاب آن را وظیفه مدیران مدارس علمیه دانست. مدیران مدارس علمیه موظف به شناخت شبهات و اقناع‌سازی طلاب در زمینه موقعیت کشور، نظام و پیشرفت‌های ملی هستند و همچنین باید در راستای اهداف و رسالت طلبگی عمل کنند که این موضوع یکی از ملاک‌های ارزیابی آن‌ها خواهد بود.

مسئول دبیرخانه حوزه پیشرو و سرآمد در بیانیه مقام معظم رهبری اظهار کرد: تقویت ارتباط روحانیت با مردم محور دیگری‌ست که رهبر معظم انقلاب به‌صورت شفاف و واضح در این بیانیه مطالبه کرد. براساس تأکید ایشان، روحانیون در همه سطوح و رده‌ها موظف به برقراری ارتباط جدی و مؤثر با اقشار و توده‌های گوناگون مردم هستند. این دو موضوع از میان موضوعات مطرح‌شده در بیانیه از موارد شفافی‌ست که باید به‌طور جدی و بدون اتلاف وقت دنبال شود.

انتهای پیام
captcha