عادل درخشان، مدیر مدرسه حفظ قرآن اصفهان در گفتگو با ایکنا از اصفهان در تبیین طرح نوپای مدارس حفظ ضمن تحصیل، اظهار کرد: در دهه گذشته، علاقهمندان به حفظ قرآن باید یک سال مرخصی تحصیلی میگرفتند تا در مؤسسات قرآنی مختلف به حفظ قرآن بپردازند. در سال 1394، کمیسیون شرایط خاص در شورای آموزش عالی کشور به تصویب رسید که بر اساس آن، دانشآموزان و قرآندوستان میتوانند در کنار تحصیل به حفظ قرآن بپردازند.
وی افزود: بر اساس این مصوبه، مؤسسه مورد تأیید آموزش و پرورش، دانشآموزان علاقهمند و مستعد را جذب و ثبت نام میکند، پرونده تحصیلی این دانشآموزان در مدرسه معین ثبت رسمی میشود و آنها در کلاسهای درس و حفظ آن مؤسسه شرکت میکنند و فقط برای امتحانات پایان ترم در مدرسه رسمی حاضر میشوند. در این طرح، دانشآموزان سه ساعت در روز را به تحصیل و سه ساعت را به حفظ و مرور در مؤسسه قرآنی زیر نظر اساتید سپری میکنند.
مدیر مدرسه حفظ قرآن اصفهان بیان کرد: در سال 1396، مؤسسه مهد قرآن کریم و ولایت اصفهان برای اولین بار این مصوبه را به اجرا درآورد و در حال حاضر به لطف خدا و استقبال خوب خانوادهها و دانشآموزان، شش مؤسسه قرآنی در سطح استان به تربیت حافظان قرآن در پایههای چهارم تا نهم میپردازند.
درخشان ادامه داد: در دو سال گذشته، مسئولان و اساتید مؤسسات دیگر استانها برای بازدید از مدرسه حفظ قرآن اصفهان حاضر شدهاند و در حال حاضر، این طرح در دو استان خوزستان و فارس، بهویژه شهرستان جهرم با قدرت در حال اجراست که با استقبال خوب خانوادهها، این مراکز نیز با ثبت نام حداکثری مواجه شدهاند.
وی تصریح کرد: قرآنآموزان با توجه به حجم زیاد درس و حفظ، به نشاط و شادابی بیشتری نیاز دارند و همین امر باعث شده هم در تحصیل و هم در حفظ موفق عمل کنند، چنانکه معدل بسیار عالی و رتبههای متعدد استانی و کشوری اغلب قرآنآموزان، گواهی بر این ادعاست.
مدیر مدرسه حفظ قرآن اصفهان اضافه کرد: ما این توان را داریم که با اقدام مؤسسات قرآنی دیگر شهرستانها و استانها، به آموزش و اجرای این طرح بپردازیم.
انتهای پیام