کد خبر: 4005446
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۷

۲۰۰ قرآن‌آموز در طرح حفظ همراه با تحصیل مؤسسه ثامن‌الائمه(ع) شرکت می‌کنند

مدیر مؤسسه قرآن و عترت ثامن‌الائمه(ع) اصفهان گفت: بیش از ۲۰۰ قرآن‌آموز دختر و پسر در شهرهای اصفهان، نجف‌آباد و خمینی‌شهر در طرح حفظ قرآن همراه با تحصیل این مؤسسه شرکت می‌کنند.

۲۰۰ قرآن‌آموز در طرح حفظ همراه با تحصیل مؤسسه ثامن‌الائمه(ع) شرکت می‌کنند

مسعود ابوطالبی، مدیر مؤسسه قرآن و عترت ثامن‌الائمه(ع) اصفهان در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان، اظهار کرد: در شش ماه ابتدایی سال جاری، روال برنامه‌های مؤسسه نسبت به مدت مشابه در سال ۹۹، رشد قابل توجهی داشت و علت آن نیز به مشکلات ناشی از شیوع کرونا در سال گذشته برمی‌گردد. با توجه به اینکه کرونا پدیده نوظهوری محسوب می‌شد و آشنایی کافی با روش‌های کنترل و مبارزه با آن حاصل نشده بود، آموزش‌های حضوری مؤسسه با افت شدیدی مواجه شد و ناگزیر شدیم به سراغ آموزش مجازی برویم. به‌تدریج با شدت و ضعف اوضاع، در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، از نظر تعداد و کیفیت آموزش، وضعیت بهتری را تجربه کردیم، اگرچه نسبت به دوره قبل از کرونا، تعداد قرآن‌آموزان مؤسسه همچون سایر مؤسسات قرآنی کمتر شده است.

وی افزود: در مراکز هشت‌گانه مؤسسه واقع در اصفهان، نجف‌آباد، خمینی‌شهر، فریدون‌شهر، خوربیابانک و سمیرم، دوره‌های عمومی و تخصصی آموزش قرآن برگزار و ترکیبی از کلاس‌های حضوری و غیرحضوری دنبال می‌شود. بعضی از کلاس‌ها مختص فضای مجازی است که در سایت آموزش قرآن مؤسسه پوشش داده می‌شود، ضمن اینکه سامانه‌‌ای به‌منظور مدیریت مباحث آموزشی مؤسسه از یک شرکت معتبر خریداری شده است و بخشی از آموزش‌های غیرحضوری نیز از طریق آن سازمان‌دهی می‌شود.

مدیر مؤسسه قرآن و عترت ثامن‌الائمه(ع) اصفهان اضافه کرد: دوره تخصصی صوت و لحن ویژه نوجوانان در مرکز خواجو در حال برگزاری است و حدود ۲۰۰ نفر در این دوره مشغول آموزش هستند که برخی از آنها موفق به کسب رتبه در مسابقات مختلف از جمله مسابقه تلویزیونی اسرا شده‌اند. برای خردسالان نیز دوره‌های آموزشی در مؤسسه برگزار می‌شود که اصلی‌ترین آنها، «بوستان» نام دارد و مخصوص سنین چهار تا شش سال است.

ابوطالبی ادامه داد: طرح حفظ قرآن همراه با تحصیل نیز در مؤسسه اجرا می‌شود که از ابتدای تابستان سال جاری، دوره آزمایشی آن آغاز شد و برگزیدگان آن وارد دوره اصلی شدند که از مهرماه آغاز به کار کرد. قرآن‌آموزان این طرح طی دو سال در کنار تحصیل، حافظ کل قرآن می‌شوند و طرح در اصفهان، نجف‌آباد و خمینی‌شهر اجرا می‌شود. در اصفهان، ۹۰ قرآن‌آموز دختر در مرکز سروش در پایه‌های چهارم تا نهم و ۱۵ قرآن‌آموز پسر در مرکز خواجو در پایه‌های چهارم تا ششم؛ در خمینی‌شهر، ۵۰ قرآن‌آموز دختر در پایه‌های چهارم تا نهم و در نجف‌آباد نیز بالغ بر ۵۰ قرآن‌آموز دختر در پایه‌های چهارم تا نهم در این طرح شرکت می‌کنند.

وی بیان کرد: سایت آموزش قرآن مؤسسه به‌طور میانگین در ایام مختلف سال، ۱۰ هزار کاربر فعال دارد. قبل از شیوع کرونا در سال ۹۸، به‌طور متوسط بالغ بر هشت هزار نفر در آموزش‌های حضوری مؤسسه شرکت داشتند که در سال ۹۹، به سه هزار نفر تقلیل پیدا کرد و آموزش‌ها بیشتر از طریق غیرحضوری دنبال شد. البته در شش ماه ابتدایی سال جاری تاکنون سه هزار نفر در آموزش‌های حضوری مؤسسه شرکت کرده‌اند که با کل این تعداد در سال ۹۹ برابری می‌کند. امسال با توجه به شرایط سهل‌گیرانه‌تر در بازگشایی مؤسسات آموزشی و سازگاری بیشتر مردم با شرایط حال حاضر، آموزش‌های غیرحضوری مؤسسه با رشد خوبی مواجه بوده است. کلاس‌های حضوری نیز با حداقل نفرات و رعایت فاصله‌‌گذاری و پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

مدیر مؤسسه قرآن و عترت ثامن‌الائمه(ع) اصفهان تصریح کرد: طرح‌ها و ایده‌های جدیدی برای مباحث آموزشی مؤسسه شامل دوره‌های حفظ قرآن، قرائت تخصصی و دوره‌های مربوط به خردسالان در دستورکار قرار دارد که به‌صورت تخصصی برای هر حوزه‌ای کمیسیون تشکیل می‌شود. در این کمیسیون‌ها، کارشناسان و افراد صاحبنظر در هر حوزه، طرح و برنامه‌های فعلی و جدید را نقد و بررسی می‌کنند و بعد از تأییدیه نهایی، مصوبات این کمیسیون‌ها برای اجرا به شعب مؤسسه ابلاغ می‌شود.

وی با بیان اینکه برگزاری محافل قرآنی نیز در دستورکار مؤسسه قرار دارد، افزود: از اواخر سال ۹۹، با همکاری دفتر قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به برگزاری محافل قرآنی در سطح ملی اقدام کردیم که همچنان ادامه خواهد داشت و برگزاری آنها به‌خصوص در دهه فجر در دستورکار قرار دارد و مذاکرات مربوط به آن انجام شده است.

 

انتهای پیام
captcha