کد خبر: 4023372
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۹
در گفت‌وگو با ایکنا مطرح شد؛

ظرفیت نفرات برتر مسابقات قرآن به‌کار گرفته شود

رتبه اول رشته حفظ کل در مرحله پایانی چهل‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن گفت: برگزیدگان مسابقات نباید با اتمام رقابت‌ها، به حال خود رها شوند، بلکه استفاده از ظرفیت آنها باید در دستورکار قرار گیرد.

هاجر مهرعلیان رتبه اول رشته حفظ کل در مرحله پایانی چهل‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن

هاجر مهرعلیان، رتبه اول رشته حفظ کل در بخش بانوان مرحله پایانی چهل‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان، اظهار کرد: مسابقات رشته حفظ کل شامل دو مرحله حفظ استقامتی و قرائت در سالن اصلی می‌شود. در حفظ استقامتی، 9 صفحه باید تلاوت می‌شد و فقط حفظ مدنظر بود و در مرحله سالن، علاوه بر حفظ، حسن تلاوت شامل تجوید، صوت و لحن نیز ارزیابی می‌شد. به لطف خدا و با عنایت اهل‌ بیت(ع)، در هر دو مرحله توانستم نمره کامل کسب کنم.

وی افزود: سطح رقابت‌ها از نظر حسن حفظ و حسن تلاوت بسیار بالا بود و مسابقات اوقاف به لحاظ کیفیت، حرف اول را در کشور می‌زند. همه شرکت‌کنندگان در سطح عالی قرار داشتند و اجرای خود را بسیار خوب انجام دادند.

رتبه اول رشته حفظ کل در مرحله پایانی چهل‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن اضافه کرد: از نظر کیفیت تغذیه و محل اسکان، توجه و رسیدگی کاملی وجود داشت و برای شرکت‌کنندگان رشته حفظ، سیستم صوتی خوبی تعبیه شده بود، هر چند متسابقان رشته تواشیح به سیستم صوتی اعتراض داشتند. پاسخگویی و برخورد دست‌اندرکاران با شرکت‌کنندگان نیز مناسب بود.

وی ادامه داد: مسئله‌ای که ما در رشته حفظ کل به آن اعتراض داشتیم، این بود که چرا در مرحله پایانی، شرکت‌کنندگان را قرنطینه نکردند، تا یک سؤال مشترک از همه پرسیده شود. شخصاً اگر قرنطینه وجود نداشته باشد، راحت‌تر هستم، چون به هر حال استرس را بیشتر می‌کند، ولی فکر می‌کنم قرنطینه و سؤال مشترک به عدالت نزدیک‌تر بود. در خصوص حفظ استقامتی نیز متسابقان به تعداد صفحات معترض بودند و آن را زیاد می‌دانستند. ممکن است کسی حفظ خود را خوب انجام دهد، ولی چون تعداد صفحات زیاد است، توانش کاهش پیدا کند. شخصاً چون تلاوت را سریع انجام می‌دادم، مشکلی پیدا نکردم، ولی شاید یک نفر نتواند تلاوت خود را با سرعت انجام دهد و تمرکزش به هم بریزد. معتقدم این دو نکته در سال‌های آینده باید مورد توجه قرار گیرد.

مهرعلیان بیان کرد: در سال 83 و در سن 13 سالگی، حفظ یک ساله قرآن را شروع کردم و در 14 سالگی، حافظ قرآن شدم. از همان زمان در مسابقات مختلف شرکت می‌کردم و همزمان به تثبیت حفظ نیز می‌پرداختم. در سال 92، در مسابقات دانشجویی، اوقاف و دارالقرآن امام علی(ع) شرکت کردم و در هر سه مسابقه، حائز رتبه اول شدم. به‌واسطه کسب رتبه اول در مسابقات اوقاف نیز به مسابقات بین‌المللی اردن راه یافتم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه نزدیک به 16 سال است در مسابقات قرآن شرکت می‌کنم و موفق به کسب رتبه نیز شده‌ام، انتقادی که دارم، این است که چرا از ظرفیت برگزیدگان مسابقات هیچ استفاده‌ای نمی‌شود؟ در طول این سال‌ها، وضعیت به همین منوال بوده و درخواست من این است که برگزیدگان به حال خود رها نشوند و استفاده از ظرفیت آنها در دستورکار قرار گیرد. از طرف دیگر، بهتر است که شرکت‌کنندگان روشندل از متسابقان عادی جدا شوند، چون در حق آنها اجحاف می‌شود. همچنین، حافظان قدیم و جدید از هم جدا شوند، چون مسلماً شرایط آنها با هم یکسان نیست.

انتهای پیام
captcha