کد خبر: 4023457
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۰
در مدرسه حفظ مهد قرآن اصفهان انجام شد؛

گزارش صداوسیما از مشکلات مدارس حفظ قرآن ضمن تحصیل

مدیر و دانش‌آموزان مدرسه حفظ ضمن تحصیل مهد قرآن اصفهان در مقابل دوربین صداوسیما، به بیان مسائل و مشکلات مربوط به اجرای طرح مدارس حفظ قرآن پرداختند.

گزارش صداوسیما از مدرسه حفظ مهد قرآن اصفهان

به گزارش ایکنا، دست‌اندرکاران واحد خبر شبکه اصفهان و شبکه قرآن و معارف سیما امروز، چهارم دی‌ماه به منظور تهیه گزارش در خصوص مشکلات مربوط به اجرای طرح مدارس حفظ قرآن، در مدرسه حفظ مهد قرآن اصفهان حاضر شدند.

عادل درخشان، مدیر مدرسه حفظ مهد قرآن اصفهان در این گزارش، به بیان مسائل و مشکلات اجرای طرح حفظ پرداخت و مقرر شد پس از پخش خبر از شبکه اصفهان و شبکه سراسری قرآن و معارف سیما، مسئولان ذی‌ربط نسبت به پیگیری نواقص طرح اقدام کنند.

وی اظهار کرد: در سال 1390، مقام معظم رهبری در دیدار با حافظان، قاریان و اساتید قرآنی، بر تربیت بیش از 10 میلیون حافظ قرآن تأکید کردند. بعد از فرمایش ایشان، اتفاقات خوبی رقم خورد، مثل توسعه بیش از پیش مؤسسات جامعةالقرآن و به‌خصوص مصوبه شورای آموزش عالی کشور مبنی بر حفظ ضمن تحصیل با استفاده از کمیسیون شرایط خاص حافظان قرآن که گام بسیار بلندی در راستای تربیت حافظان قرآن بود و باعث رشد چشمگیری در جذب و تربیت حافظ شد.

وی افزود: مؤسسه مهد قرآن کریم و ولایت استان اصفهان در سال 1396 به‌عنوان پیشگام و مجری مصوبه کمیسیون شرایط خاص حافظان در سال پنجم و در میدان عمل با ایراداتی در خصوص اجرای مصوبه مواجه شد که لازم است این ایرادات بیان شود، تا مسئولان ذی‌ربط برای رفع موانع اقدام کنند.

مدیر مدرسه حفظ مهد قرآن اصفهان بیان کرد: دانش‌آموزانی که در طرح مدارس قرآنی حضور دارند، از کمیسیون شرایط خاص استفاده می‌کنند و روزانه در کلاس درس و حفظ حاضر می‌شوند، ولی با آنها همچون دانش‌آموزانی برخورد می‌شود که برای مثال، بیماری خاص دارند و با استفاده از کمیسیون شرایط خاص در کلاس و مدرسه شرکت نمی‌کنند، یعنی نمره میان‌ترم و کلاس ندارند، در حالی که این دسته از دانش‌آموزان نه فقط در کلاس درس و امتحانات مستمر شرکت کرده‌اند، بلکه روزانه برنامه‌های مختلف قرآنی نیز داشته‌اند، لذا به حمایت بیشتری نسبت به دانش‌آموزان عادی نیاز دارند و می‌توان تبصره‌ای به این بخشنامه افزود، مبنی بر اینکه نمرات مستمر از مدارس حفظ قرآن پذیرفته و زحمت دانش‌آموز در طول ترم لحاظ شود و کلاس و معلم در این مدارس هویت رسمی پیدا کند.

وی ادامه داد: مسئله دیگر، خانواده‌ها و دانش‌آموزانی هستند که استعداد بسیار خوبی در زمینه حفظ دارند، ولی بضاعت مالی ندارند و به هر دلیل نمی‌توانند در طرح شرکت کنند. بنابراین، لازم است دولت و مؤسسات خیریه ردیف بودجه‌ای برای حمایت از نخبه‌های علمی و قرآنی کم‌بضاعت در نظر بگیرند، تا نوجوانان بیشتری بتوانند در طرح حفظ ضمن تحصیل شرکت کنند.

درخشان گفت: لازم است از همه متولیان این امر و سازمان‌هایی که به نحوی با مؤسسات قرآنی در تعامل مستقیم قرار دارند و در اجرای این طرح کمک می‌کنند، تشکر کنم، به‌خصوص اداره‌کل آموزش و پرورش و دایره امتحانات و نیز اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان که این طرح نوپا را بیش از پیش حمایت و در سطح کشور معرفی کنند تا در تمام استان‌ها اجرا شود.

انتهای پیام
captcha