سیدمرتضی نیکزادالحسینی، مدیرعامل مؤسسه قرآن و عترت روشندلان اصفهان و دبیر دومین دوره مسابقات قرآن بصائر ویژه نابینایان و کمبینایان سراسر کشور در گفتوگو با ایکنا از اصفهان، اظهار کرد: فراخوان ثبتنام این دوره از مسابقات بصائر در دیماه سال جاری منتشر شد و 300 نفر از داوطلبان نابینا و کمبینا از سراسر کشور برای شرکت در این مسابقات ثبتنام کردند.
وی افزود: رشتههایی که برای دومین دوره مسابقات بصائر برنامهریزی شد، قرائت تحقیق ویژه آقایان، قرائت ترتیل ویژه بانوان و حفظ کل، حفظ 20 جزء، حفظ 10 جزء، حفظ پنج جزء، حفظ دو و حفظ یک جزء در دو بخش آقایان و بانوان بود.
دبیر دومین دوره مسابقات قرآن بصائر اضافه کرد: این مسابقات برای سه گروه سنی کمتر از 12 سال، 12 تا 16 سال و 16 سال به بالا برنامهریزی شد. کمیتههای فنی، اجرایی، اطلاعرسانی و پشتیبانی نیز کمیتههای چهارگانهای بودند که مراحل مختلف مسابقات را پیش میبردند.
وی به مراحل چهارگانه مسابقات در بستر اسکایروم و با حضور بهترین داوران کشوری اشاره کرد و گفت: مرحله اول، از 17 تا 19 بهمنماه سال جاری با برگزاری آیین افتتاحیه آغاز و در مدت سه روز، تست و ارزشیابی داوطلبان انجام شد. از 23 تا 25 بهمنماه، داوطلبان در مرحله مقدماتی مسابقات شرکت کردند. مرحله نهایی نیز از 30 بهمن تا اول اسفندماه برگزار شد و با توجه به اینکه در بعضی از رشتهها، نیاز به برگزاری مرحله فینال بود، این مرحله روز گذشته، هفتم اسفندماه جاری در دو رشته قرائت تحقیق ویژه آقایان و حفظ کل در دو بخش آقایان و بانوان با حضور 17 شرکتکننده برگزار شد. در واقع، سعی بر این بود که فاصله زیادی میان مراحل مختلف مسابقات ایجاد نشود، چون در غیر این صورت، باعث خستگی، بیانگیزگی و فراموشی محفوظات در متسابقان میشد.
نیکزادالحسینی ادامه داد: نفرات برتر تمامی رشتهها در مراسم اختتامیه که روز دوشنبه، نهم اسفندماه جاری و در آستانه فرارسیدن مبعث پیامبر اکرم(ص) برگزار میشود، معرفی خواهند شد. در این آیین، مسئولان دستگاههای متولی امور قرآنی و ادارهکل بهزیستی استان اصفهان بهصورت حضوری در سالن اجتماعات این اداره و دیگر مسئولان دستگاههای مربوطه و نیز متسابقان با استفاده از بستر اسکایروم شرکت میکنند.
وی تصریح کرد: امید است دستگاههای متولی امور نابینایان و فعالیتهای قرآنی با این برنامهها و هزینههای سنگین اجرای آنها همراهی کنند. همانطور که همه میدانیم، بدخواهان اسلام، قرآن و نظام جمهوری اسلامی به شیوههای مختلف اقدام به تهاجم فرهنگی میکنند و اقشار آسیبپذیر جامعه بیشتر در معرض این خطر قرار دارند. بنابراین، هر چقدر قدرت و توان داریم، باید برای تربیت و آموزش این اقشار در مکتب قرآن و عترت به کار گیریم تا بتوانند با قدرت در مقابل تهاجم فرهنگی مقاومت کنند و مسیر صحیح را در پیش بگیرند.
انتهای پیام