به گزارش ایکنا از اصفهان، حجتالاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در آیین اختتامیه بیستوپنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاه پیام نور که امروز، 25 فروردینماه در سالن اهلالبیت(ع) اصفهان برگزار شد، یکی از شاخصههای حرکت به سوی جامعه اسلامی و دولت اسلامی را میزان موافقت و همراهی ارکان مختلف جامعه با قرآن دانست و اظهار کرد: خدا را سپاس میگوییم که فضای علمی کشور هم در عرصههای عملی مثل مواسات و اردوهای جهادی و هم در عرصههای علمی مانند حفظ، قرائت و تفسیر قرآن پیشرو و موفق بوده است و جشنوارههای قرآنی باسابقه مؤید این ادعا هستند.
وی افزود: گستردهترین و پرمخاطبترین جشنوارهها در فضای علمی و دانشگاهی کشور، جشنوارههای قرآنی هستند، چنانکه سال گذشته ۳۰۰ هزار دانشگاهی در جشنواره قرآنیان سراسر کشور شرکت کرده بودند که نشاندهنده ظرفیت، آمادگی و استعداد بدنه علمی کشور است و رسالت متولیان در تسهیل فعالیتهای قرآنی را سنگینتر میکند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با بیان اینکه هدف از فعالیتهای فرهنگی، انطباق با قرآن است، گفت: هر چه قرآن در مرکز و نقطه کانونی فعالیتها باشد، صحت و اثرگذاری آنها بیشتر خواهد بود، بهویژه در فضای فعلی که هجمههای زیادی علیه فعالیتهای دینی وجود دارد، باید قرآن را مبنای ارزیابی و شاخص صحتسنجی فعالیتها قرار داد.
وی بیان کرد: ویژگی فضای علمی و دانشگاهی، جوانی، نخبگی و دانشگاهی بودن آنهاست که سطح فعالیتها و اثرگذاری آنها را افزایش میدهد، به همین دلیل است که در جامعه دانشگاهی باید جریان حمایت از استعدادهای قرآنی وجود داشته باشد.
حجتالاسلام رستمی با بیان اینکه قرآن کریم مهمترین محور وحدت مسلمانان است، تصریح کرد: مشترکات بسیار مسلمانان باید مبنای حفظ وحدت و انسجام آنها قرار گیرد و توجه به قرآن در این خصوص بسیار راهگشا خواهد بود، جریان دانشگاهی نیز در این مسير باید به بخشهای دیگر جامعه و کشورهای اسلامی توجه کند.
وی تأکید کرد: هر اندازه از قرآن و فرهنگ قرآنی فاصله گرفته شود، آسیبپذیری فرهنگی در جامعه افزایش پیدا میکند و امروز بازگشت به آموزههای قرآن در سطوح مختلف اجتماعی، مأموریت مهم مسئولان است.
انتهای پیام