به گزارش ایکنا از اصفهان، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، رضا مظلومی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشان اظهار کرد: سالانه بیش از ۲۰ هزار تن گلاب در مناطق مختلف این شهرستان، از جمله شهرهای برزک، قمصر، نیاسر، جوشقانقالی و کامو و چوگان تولید میشود.
وی افزود: برداشت برگ گل محمدی در هر هکتار، چهار هزار و ۶۰۰ کیلوگرم بوده و بخش برزک، بیشترین وسعت زیر کشت این محصول را به خود اختصاص داده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشان تصریح کرد: سیاست سازمان جهاد کشاورزی، کاهش خامفروشی، تغییر در فناوری، تولید بیشتر محصولات و فرآوری کامل این محصول تا رسیدن به تولید اسانس، ادکلن، فلیورها و عطر همراه با ارزش افزوده به مراتب بالاتر است.
وی با اشاره به مصارف گل محمدی، گفت: ۸۰ درصد این محصول برای گلابگیری و بقیه بهصورت گلبرگ خشک برای تهیه گل قند، مربا و سایر مصارف خوراکی، تازهخوری و حدود پنج درصد نیز بهصورت غنچه خشک برای صادرات استفاده میشود.
مظلومی بیان کرد: امسال با هدف حمایت از کشت گیاهان کمآببر، تاکنون بیش از ۵۰۰ هزار پاجوش گل محمدی با یارانه میان کشاورزان کاشانی توزیع شده است.
انتهای پیام