مرضیه محبان، مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت حضرت زهرای مرضیه(س) در گفتوگو با ایکنا از اصفهان اظهار کرد: فعالیت این مؤسسه از سال 1386 با برپایی جلسات قرآن در داخل منازل آغاز شد و با گستردهتر شدن فعالیتها، نسبت به برگزاری کلاسهای روخوانی، روانخوانی، حفظ، تفسیر قرآن و مفاهیم نهجالبلاغه برای بانوان ۲۰ تا ۵۰ سال اقدام کردیم و در سال جاری نیز دوره حفظ جزء سیام قرآن برای دختران کمتر از ۱۳ سال در مؤسسه برگزار شده است.
وی افزود: مؤسسه حضرت زهرای مرضیه(س) در حال حاضر، با ۳۰ نفر قرآنآموز و در دو شعبه خیابان فروغی و منطقه ارزنان زینبیه فعالیت میکند، البته تعداد شعب تا پیش از همهگیری کرونا بیشتر بود و تعداد قرآنآموزان نیز به ۱۰۰ نفر میرسید، ولی با شیوع کرونا، تعداد قرآناموزان و به تبع آن، تعداد شعب مؤسسه کاهش یافت.
مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت حضرت زهرای مرضیه(س) با بیان اینکه این مؤسسه فاقد مکان ثابت است و ساختمانی بهصورت اجارهای در اختیار آن قرار دارد، تصریح کرد: اجارهای بودن مکان مؤسسه باعث ناشناخته ماندن خدمات و دورههای آموزشی آن میشود، چون به هر حال، مدت زمانی لازم است تا مؤسسهای موفق به تثبیت حضور خود در یک منطقه شود و وقتی این اتفاق میافتد و اهالی منطقه با مؤسسه آشنا میشوند، موعد اجاره ساختمان سر میرسد و ناگزیر به جابهجایی میشویم که همین مسئله باعث کاهش تعداد مخاطبان و قرآنآموزان مؤسسه میشود.
وی ادامه داد: دورههای آموزشی مؤسسه بهصورت رایگان برگزار و هزینهها به سختی تأمین میشود که شامل کمکهزینههای جزئی شهرداری به مؤسسات قرآنی و درصد کمی نیز کمکهای خیران است. از طرف دیگر، با توجه به اینکه یکی از شعب مؤسسه در منطقهای کمبرخوردار واقع شده، تلاش میکنیم تا برای نیازمندان نیز کمکهایی فراهم کنیم که اگر مساعدت و حمایت از مؤسسات قرآنی بیشتر شود، قطعاً این خدمات و کمکها نیز افزایش خواهد یافت. ضمن اینکه کمکهزینههای ماهانه میتواند به گستردگی و افزایش کیفیت فعالیتهای مؤسسات قرآنی کمک کند.
گفتوگو از پریسا عابدی
انتهای پیام