کد خبر: 4096466
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۵

طرح بیمه اجتماعی مربیان قرآن با نارسایی مواجه است

مدیر اجرایی مؤسسه محبان و خادمان امام رضا(ع) ورنامخواست با اشاره به مشکلات و نارسایی‌های طرح بیمه اجتماعی مربیان قرآن گفت: محدود کردن بیمه به‌عنوان کمترین حق یک فعال قرآنی به تبصره و قانون‌های مختلف اشتباه است.

مربیان قرآنحامد جلالی، مدیر اجرایی مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت محبان و خادمان امام رضا(ع) ورنامخواست در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان با بیان اینکه این مؤسسه از سال ۱۳۸۹ تأسیس شده و 12 سال سابقه فعالیت دارد، اظهار کرد: قرآن، محور اصلی فعالیت این مؤسسه است و کرسی‌های تلاوت، محافل انس با قرآن، کلاس‌های هنری، علمی و تقویتی، فعالیت در مدارس، طرح‌های استعدادیابی و همکاری با ارگان‌های مختلف شهرستان لنجان، از جمله برنامه‌های آن به‌شمار می‌رود.

وی افزود: نزدیک به ۵۰۰ قرآن‌آموز خانم و آقا از سن چهار تا ۶۰ سال در مهد قرآن و کلاس‌های روخوانی، روان‌خوانی، حفظ، صوت و لحن، تفسیر و عقاید شرکت می‎‌کنند. همچنین این مؤسسه در زمینه سوادآموزی فعالیت دارد و گروه تواشیح شمس‌الهدی نیز از دارالقرآن محبان امام رضا(ع)، در برنامه‌های شهری و صداوسیما شرکت می‌کند.

مدیر اجرایی مؤسسه محبان و خادمان امام رضا(ع) ورنامخواست به مشکلات و چالش‌های این مؤسسه اشاره کرد و گفت: سنگ‌اندازی و عدم همکاری مسئولان و مشکلات مالی، از مهم‌ترین چالش‌های ما در انجام فعالیت‌های قرآنی است. امروز آموزشگاه‌های موسیقی جای مؤسسات قرآنی را گرفته‌اند و از حمایت بیشتری برخوردارند.

وی تصریح کرد: گویا قرار نیست هیچ قانونی برای حمایت از مؤسسات قرآنی تصویب شود، در حالی که این مجموعه‌ها نیاز مبرم به حمایت و تسهیل‌گری دارند. امروز مربیان ما با کمترین حق‌الزحمه از دل و جان کار می‌کنند، اما حمایت نمی‌شوند.

جلالی با اشاره به طرح بیمه اجتماعی مربیان قرآن گفت: برخی از مربیان مؤسسه در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند، اما همین طرح هم مشکلات و نارسایی‌هایی دارد، از جمله اینکه استفاده از آن منوط به داشتن مدرک مربی‌گری شده است، در حالی که ما مربیان بسیار توانمند، باتجربه و مؤثری داریم که بدون مدرک مربی‌گری مشغول به فعالیت هستند و به همین دلیل، مشمول این طرح نمی‌شوند، در صورتی که محدود کردن بیمه به‌عنوان کمترین حق یک فعال قرآنی به تبصره و قانون‌های مختلف اشتباه است و می‌توان این موضوع را با بازدید از مؤسسات و بررسی و رصد عملکرد مربیان به‌صورت حضوری رفع کرد.

وی ادامه داد: بسیاری از برنامه‌ها، دوره‌ها و کلاس‌های مفید و مناسب در مرکز استان‌‌‎ها برگزار می‌شود و مربیان شهرستانی نمی‌توانند از آنها استفاده کنند، در حالی که می‌توان این دوره‌ها را به‌صورت ادواری در شهرستان‌ها برگزار کرد و یا با در اختیار قراردادن امکانات، برگزاری آن را به مؤسسات قرآنی مختلف واگذار کرد.

مدیر اجرایی مؤسسه محبان و خادمان امام رضا(ع) ورنامخواست تأکید کرد: مجموعه ما به‌عنوان مؤسسه تحت نظر اداره‌کل تبلیغات اسلامی، امکان استفاده از بعضی برنامه‌ها و امکانات متعلق به اداره‌کل ارشاد را ندارد و بعضا بین این دو ارگان سرگردان می‌شود؛ مشکلات زیاد است و هر بخش از مجموعه ما مسائل خاص خود را دارد، در حالی که در فضای فعلی، فعالیت مؤسسات قرآنی و فرهنگی باید هر چه بیشتر تسهیل شود.

گفت‌وگو پریسا عابدی 

انتهای پیام
captcha