به گزارش ایکنا از اصفهان، روز گذشته، 18 اردیبهشتماه و در آستانه روز بزرگداشت شیخ کلینی، مرکز آموزش شماره 6 جهاددانشگاهی واحد اصفهان که به نام این محدث شیعه مزین شده است، با حضور رئیس، معاونان و جمعی از اعضای این واحد افتتاح شد. در مرکز شیخ کلینی قرار است دورههای آموزشی ویژه کودکان و نوجوانان برگزار شود.
مهدی ژیانپور، رئیس جهاددانشگاهی واحد اصفهان در آیین گشایش این مرکز ابراز امیدواری کرد که فعالیت آن برای شهر، شهروندان و مجموعه جهاددانشگاهی پر خیر و برکت باشد و گفت: امید ما به کودکان و دنیایی است که هنوز تسخیر نشده. با وجود عوامل گوناگونی که خانواده و دوره کودکی را تهدید میکند، امیدوارم فعالیت ما موجب غنای ذهن کودکان باشد.
وی به مفهوم مربی و مربیگری اشاره کرد و افزود: اگر کسی درباره کارویژه جهاددانشگاهی از من بپرسد، پاسخم این است که جهاددانشگاهی به تربیت و پرورش افراد در سطوح گوناگون میپردازد و همه باید با سربلندی، به خود ببالیم که مربی هستیم و کار ما، تربیت انسانهاست. البته مربیگری شأن بسیار والایی است و افراد باید شایستگی این عنوان را داشته باشند.
رئیس جهاددانشگاهی واحد اصفهان ادامه داد: سال 2004 در یکی از فرودگاههای آمریکا، وقتی هواپیمایی از روی زمین بلند شد، پرندهها داخل موتورهای آن گیر افتادند و موتورها از کار افتاد. خلبان باسابقه این هواپیما تصمیم گرفت آن را روی رودخانه هادسن فرود بیاورد. هواپیما به سلامت روی رودخانه فرود آمد و طی 24 دقیقه، نیروهای کمکی به آن محل آمدند و مسافران را نجات دادند، ولی جالب است بدانید که خلبان هواپیما بهدلیل این تصمیم مورد محاکمه قرار گرفت، چراکه گفته میشد او میتوانست هواپیما را به فرودگاه بازگرداند. بعد از انجام آزمایشهای لازم و بازسازی صحنه فرود هواپیما، به این نتیجه میرسند که خلبان هیچ کار دیگری نمیتوانست انجام دهد و اگر روی رودخانه فرود نمیآمد، در راه بازگشت به فرودگاه، به ساختمانهای شهر نیویورک برخورد میکرد و نه تنها مسافران هواپیما جان خود را از دست میدادند، بلکه جان انسانهای دیگری نیز به خطر میافتاد. فیلمی براساس این حادثه ساخته شده که سکانس الهامبرانگیزی مربوط به جلسه محاکمه دارد. در آنجا قاضی خطاب به خلبان اظهار میکند که اگر تو هدایت آن هواپیما را به عهده نداشتی، این دستاورد بزرگ اتفاق نمیافتاد. خلبان نیز با قدرت و اطمینان میگوید اینطور نیست و یک گروه با هم این تصمیم را گرفتند که ثمرهاش، نجات جان انسانها بود.
وی تأکید کرد: ما نیز با چنین نگاه و روحیهای و با کمک یکدیگر از کابوس کرونا رهایی پیدا کردیم؛ نه چراغ آموزش و تربیت خاموش شد و نه سازمان تحت تأثیر قرار گرفت. این روحیه و رویکرد، یکباره شکل نگرفته، بلکه حاصل نوعی فرهنگ است که باید در پاسداری از آن بکوشیم و امیدوارم در هر شرایطی با قدرت ادامه پیدا کند.
ژیانپور یادآور شد: مانند سایر حوزهها، حوزه آموزشی جهاددانشگاهی اصفهان نیز رشد چشمگیری تجربه کرده و فعالیتی که برای مرکز آموزشی جدید با عنوان مدرسه مهارتی کودکان و نوجوانان در نظر گرفته شده، تجربه تازهایست که باید آن را به بهترین شکل رقم بزنیم و با توجه به دانش، تجربه و انسجام موجود در مجموعه، اطمینان دارم که به خوبی اتفاق میافتد.
وی تصریح کرد: معتقدم جهاددانشگاهی باید مجموعهای شکوهمند و چشمگیر باشد و تجربههایی که طی این سالها به دست آوردهایم، کمک میکند تا گامهای ابتدایی برای دستیابی به سازمان باشکوه را برداریم. یقیناً این مهم در پرتو هماهنگی با زمانه، توجه به جزئیات، بهبود مستمر و تلاش همهجانبه اتفاق میافتد.
محبوبه فرهنگ
انتهای پیام