کد خبر: 4153988
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۳

«هل اتی»؛ جشنواره‌ای برای خلق آثار مبتنی بر ارزش‌های دینی

دبیر پنجمین دوسالانه خوشنویسی هل اتی گفت: خلق آثار هنری بر مبنای ارزش‌های دینی و جریان‌سازی فرهنگی از اهداف برگزاری این جشنواره است. 

پنجمین دوسالانه خوشنویسی «هل اتی»احمد خوش‌حساب، مسئول انجمن خوشنویسان کاشان و دبیر چهار دوره جشنواره «هل اتی» در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان از برگزاری پنجمین «دوسالانه خوشنویسی هل اتی» خبر داد و اظهار کرد: این جشنواره، رویدادی قرآنی و برگرفته از آیات اولیه سوره انسان است که نخستین بار به‌مناسبت ولادت امیرالمؤمنین(ع) در سال ۸۶ برگزار شد.

وی افزود: در جشنواره «هل اتی»، خلق آثار در موضوع آیات مرتبط با منزلت خانواده و مولا علی(ع)، نهج‌البلاغه، انقلاب و شهدا، مقاومت و ایثار تعیین شده است.

مسئول و دبیر جشنواره «هل اتی» با بیان اینکه علاقه‌مندان به شرکت در این جشنواره باید آثار خود را تا پایان شهریورماه سال جاری به نشانی کاشان، بلوار دانش، بلوار دانشجو، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان، واحد مدیریت فرهنگی و هنری ارسال کنند، گفت: گزینش آثار تا پنجم مهرماه سال جاری انجام می‌شود و در نهایت، آثار برتر در خط نستعلیق، شکسته، نسخ و ثلث از سوی داوران بین‌المللی انتخاب می‌شوند.

وی با بیان اینکه آیین اختتامیه این جشنواره در روز 11 مهرماه سال جاری و همزمان با تولد حضرت رسول اکرم(ص) برگزار می‌شود، ادامه داد: هدایای در نظر گرفته شده به ترتیب برای نفر اول، هفت میلیون تومان؛ نفر دوم، پنج میلیون تومان و نفر سوم، سه میلیون تومان است.

خوش‌حساب یادآور شد: بخشی ویژه‌ شهرستان کاشان نیز در جشنواره «هل اتی» در نظر گرفته شده است که با موضوع کاشان تمدن هفت هزار ساله، دارالمؤمنین و شهر نهج‌البلاغه برگزار می‌شود و از آثار برتر در این زمینه نیز با اهدای لوح تقدیر و جوایز نقدی قدردانی به عمل می‌آید.

وی با بیان اینکه در دوره پیشین جشنواره به ۸۰ اثر هنری نفیس ترتیب اثر داده شد، تأکید کرد: در جشنواره پیش‌رو با توجه به اقبالی که نشان داده شده است، انتظار می‌رود بالغ بر ۱۰۰ اثر ارسالی مورد گزینش قرار گیرد که انجمن خوش‌نویسان کاشان مفتخر است با همکاری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان، این رویداد هنری را میزبانی کند و این اتفاق خجسته می‌تواند زمینه مناسبی برای انجام کارهای فرهنگی فراهم آورد.

مسئول و دبیر جشنواره «هل اتی» در پایان گفت: فرهنگ را می‌توان به مجموعه اقداماتی تعبیر کرد که سبب اعتلای فکر و اندیشه می‌شوند. فکر و اندیشه نیز در راستای تعالی ارزش‌های دینی شکل می‌گیرد و این چیزی است که در جامعه امروز کمتر به آن پرداخته می‌شود. لذا، برای حصول پیشرفت در زمینه فرهنگ عمومی، نیازمند تجدیدنظرهای اساسی و تغییر رویکردها هستیم. برگزاری جشنواره «هل اتی» با تولید آثار بر مبنای ارزش‌های دینی نیز می‌تواند نقطه عطفی در انجام کارهای فرهنگی مؤثر از سوی نهادهای مربوطه باشد.

زهرا محمدی

انتهای پیام
captcha