به گزارش ایکنا از اصفهان، روز گذشته، سوم خردادماه برای نخستین بار در شهرستان کاشان، مجمع و شورای «هیئات و ستایشگران مذهبی» بر اساس ابلاغیه سازمان تبلیغات اسلامی در سراسر کشور تشکیل شد.
در این مجمع که با حضور ۴۲ نفر از بانوان شاخص کاشان تشکیل شد، حجتالاسلام مهدی بصیرتی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کاشان ابتدا ضمن عرض تسلیت و تعزیت شهادت آیتالله رئیسی، وزیر امور خارجه انقلابی، امام جمعه محبوب تبریز، استاندار جوان آذربایجان شرقی و کادر پروازی خدوم اظهار کرد: سختکوشی و خستگیناپذیری خادمالرضا(ع)، شهید آیتالله رئیسی همراه با روحیه تعبد، بندگی و دستگیری از مستضعفان، از خصایص بارز آن شهید بود که در مدیریت ۳۳ ماهه خود شهادتگونه عمل کرد و توفیق شهادت در راه خدمت به خلق خدا، آن هم در ایام ولادت مولایش، حضرت علی بن موسی الرضا(ع) نصیب و روزیاش شد.
وی در ادامه با توجه به نقش زنان در انقلاب اسلامی و رویکرد تحولی آنان در احیای معارف قرآنی و دینی در جامعه تصریح کرد: انقلاب اسلامی به زنان هویت داد و امروز این قشر در احیای مناسک و مناسبتهای ملی و مذهبی بسیار فعال و حتی در بعضی از موارد، پیشاپیش مردان حرکت میکند و اگر اوج فعالیت مردان، خود را در دو ماه محرم و صفر در هیئات مذهبی نشان میدهد، بانوان در طول سال به برگزاری همه مناسک و مناسبتهای ملی و مذهبی توجه شایانی دارند، به طوری که جلسات قرآن، احکام و عترت آنان را در شهرستان به وفور میتوان مشاهده کرد و این گواه ظرفیت فراوان بانوان در احیای مناسک مذهبی است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان ضمن بیان این مطلب که باید تلاش کنیم همواره با اخلاص و کاهش آسیبهای موجود در جلسات بانوان به جذب جوانان به سمت معارف قرآن و اهل بیت(ع) کوشا باشیم، گفت: با توجه به آیات ۱٠۳ و ۱٠۴ سوره کهف و تذکر جدی قرآن که میفرماید: «قُلْ هَلْ نُنَبِّئُكُمْ بِالْأَخْسَرِينَ أَعْمَالًا، الَّذِينَ ضَلَّ سَعْيُهُمْ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَهُمْ يَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ يُحْسِنُونَ صُنْعًا؛ آیا میخواهید شما را به اخسرین اعمال آگاه کنم؟ (زیانکارترین مردم) آنها هستند که سعیشان در راه دنیای فانی تباه شد و به خیال باطل میپنداشتند که نیکوکاری میکنند» بانوان مداح و مدیر هیئات و جلسات بانوان لازم است مراقبت کنند تا فعالیتهایشان موجب گمراهی خود و جامعه نشود و خدای ناخواسته در مسیر شیطان و در زمین دشمن بازی نکنند.
وی با بیان اینکه امروز خرمشهرها در پیش داریم و دشمن با جنگ نرم، حجاب و عفاف و مقدسات جوانان را نشانه گرفته و دنبال ترویج اباحهگری در جامعه است، بیان کرد: اگر به ترفندهای شیطانی و سیاستهای گامبهگام دشمن توجه نکنیم، قطعاً نخواهیم توانست نقش خود را به درستی ایفا کنیم و چه بسا دچار خطا در محاسبه شویم و به اشتباه بیندیشیم که به دین خدمت میکنیم، حال آنکه طبق آیه شریفه بالا دچار توهم و تخیل در فعالیتهای مذهبی خود شویم.
بصیرتی همچنین با اشاره به برگزاری کنگره ملی ۱۸۲۵ سردار و شهید کاشان از مداحان و مدیران جلسات بانوان خواست تا برای برونرفت از باتلاق «أَخسَرينَ أَعمالًا» طبق وصیت امام راحل و شهدا، آرمانهای آنان را با جهاد تبیین بازگو کنند و ادامه داد: این بانوان نباید از نقش خود در الگوسازی سیره شهدا به ویژه برای نسل جوان غافل شوند.
سپس حاججمالی، کارشناس تشکلهای دینی کلیاتی درباره انتخابات شورای «هیئات و ستایشگران مذهبی» مطرح کرد.
از میان ۱٠ نفر نامزد این شورا، ۵ نفر بر اساس بیشترین میزان آرا انتخاب شدند. اسامی افرادی که حائز اکثریت آرا شدند، به ترتیب عبارت است از فاطمه نعناکار با ۲۹ رأی، نرجس برهمن با ۲۴ رأی، زهره نیکنژاد با ۲۴ رأی، فاطمه قامتی قمصری با ۲۱ رأی و مریم دانشوزیری با ۲۰ رأی.
بعد از تشکیل جلسه هیئترئیسه، سمتها به اتفاق آرا تصویب شد و به ترتیب، فاطمه نعناکار، رئیس شورا؛ فاطمه قامتی قمصری، نایبرئیس شورا؛ زهره نیکنژاد، دبیر شورا؛ نرجس برهمن، مسئول امور فرهنگی و مریم دانشوزیری، مسئول امور مالی انتخاب شدند. همچنین عالیه تمیزکار و سمیه دامنافشان نیز اعضای علیالبدل این شورا قرار گرفتند.
یادآور میشود، دریافت گزارش عملکرد شورای شهرستان، تبادل نظر درباره آسیبشناسی و ارتقای هیئات و بانوان مداح شهرستان و تصمیمگیری درباره مسائل مهم به تشخیص شورای شهرستان، از مهمترین وظایف این شوراست که حداقل هر سه ماه یک بار باید تشکیل شود.
این شورا متشکل از پنج، هفت یا ۹ نفر از مسئولان هیئات و ستایشگران بانوان شهرستان است که از سوی مجمع عمومی انتخاب میشوند. با برگزاری انتخابات، پنج نفر که بیشترین میزان آرا را کسب کردهاند، بهمثابه شورای اصلی و دو نفر در مقام علیالبدل انتخاب میشوند.
زهراسادات محمدی
انتهای پیام