به گزارش ایکنا از اصفهان، «گردهمایی خبرنگاران و فعالان فضای مجازی شهرستان کاشان»، روز گذشته، ٢٩ خردادماه در سالن اجتماعات امام رضا(ع) فرمانداری کاشان برگزار شد.
در این گردهمایی که به تشریح بایدها و نبایدهای انتخابات گذشت، حمیدرضا محمدی فشارکی، سرپرست فرمانداری و رئیس هیئت اجرایی انتخابات شهرستان کاشان ضمن تبریک ایام و اعیاد و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت، انتخابات را بهانهای برای افزایش ارتباطات با اصحاب رسانه توصیف کرد و گفت: اگر امروز مسئولان بخواهند از حال و هوای شهر، بخش و استان خود باخبر باشند، ارتباط نزدیک و دوسویه با اصحاب رسانه میتواند این اشرافیت را برای آنها مهیا کند.
وی افزود: امروز اصحاب رسانه در تولید و ارتقای قدرت نرم نقشی مؤثر دارند. تلاش شما درباره انتخابات، نامزدها، مناظرات و حضور عوامل اجرایی پای صندوقهای رأی بسیار مهم است. امروز پنج هزار نفر در کاشان تلاش میکنند تا انتخابات براساس چهار راهبرد مقام معظم رهبری برگزار شود که از فرصتها، ظرفیتها و سرمایههای ما حکایت دارد.
رئیس هیئت اجرایی انتخابات کاشان ادامه داد: امروز کسانی هستند که ناراحتی و دلخوری دارند. چگونه باید اخبار را انعکاس دهیم تا این معضلات برطرف شود؟ این نقش اصحاب رسانه است. در شهرستان کاشان، اصحاب رسانه فعالیت چشمگیری دارند. جامعه رسانه این شهرستان بسیار منسجم است و از تعداد قابل توجهی از عزیزانی تشکیل شده که در این رسته علاقهمند به فعالیت هستند و به صورت حرفهای کار میکنند.
وی با بیان اینکه اگر نقدها بر پایه اخلاق باشد، حتماً آنها را میپذیریم، اضافه کرد: چرا برخی از مسئولان با اصحاب رسانه کمتر ارتباط برقرار میکنند؟ نه اینکه مسئولان باید رسانهای باشند و گزارش دهند، بلکه خبرنگار نیز باید به جایگاه مسئولان، حیطه کار آنها و شرایط و اوضاع و احوال شهرستان آگاهی کامل داشته و نسبت به نحوه سؤال، زمان پرسش و طرح آن آگاه باشد که این موضوع برای یک رسانه حرفهای محرز است.
محمدی بیان کرد: شما اصحاب رسانه، سفیران امید هستید. با تمام این گلهمندیها و شکایاتی که وجود دارد، شما باید پیام امید و روشنی را به مردم منتقل کنید. در بدترین شرایط، بهترین روش حرکتی ما پیام امید است. این امیدآفرینی دو خاصیت دارد؛ اول اینکه مردم احساس میکنند در مدیریت کشور نقشآفرین هستند، پس دیگر کسی نمیگوید رأی نمیدهم و دیگر اینکه باعث ایجاد امنیت روانی میشود. امروز به مردم شهر و روستا کم خدمت نشده است؛ اما بیشتر نیمه خالی لیوان دیده میشود. چقدر ما در انتقال این خدمات و دستاوردها کوتاهی و کمکاری کردهایم؟
وی ادامه داد: در میانگین جهانی، مردم ایران ۱۸٠ برابر بیشتر در معرض اخبار دروغ و جعلی قرار دارند. لشکر رسانه کشور در برابر این امپراتوری رسانهای که برای ایران نسخه مینویسد و راهبرد یأس و ناامیدی دارد، چه کاری انجام میدهد؟
سرپرست فرمانداری ویژه کاشان تصریح کرد: دوست دارم در شهرستان کاشان، لشکر رسانهای خودمان را ببینم که چگونه در برابر این اخبار جعلی صفآرایی، حرکت تهاجمی و آفند میکند. اکنون هیچ چیز در صنعت ارتباطات بهتر از اعتماد نیست. تلاش کنیم تا اعتماد مردم را به دست آوریم.
وی با بیان اینکه مناظرهها آغاز شده است، گفت: بعضی از ستادها در حال بازگشایی هستند. در اینجا شما نقش مؤثری ایفا میکنید. آوردن مردم پای صندوق رأی، هویت دادن به حضور آنان و تشریح تأثیر حضور بر سرنوشت به دست اصحاب رسانه است.
حجتالاسلام مهدی بصیرتی، رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شهرستان کاشان نیز در این گردهمایی سخنان خود را با جملهای از مقام معظم رهبری در وصف شهید بهشتی آغاز کرد و ادامه داد: «دلم سوخت، دلم برای رئیسی سوخت.» این جملهای بود که از رهبر معظم انقلاب شنیدیم. بعد از اتفاق ناگواری که برای شهدای خدمت رخ داد، بسیاری از دستاوردهای آقای رئیسی منتقل شد. مقام معظم رهبری فرمود: «در این زمینه دچار غفلت شدیم. خودمان به دست خودمان در وحدت ملی اختلال ایجاد میکنیم. همه ما در این غفلت شریکیم. همه ما وظیفه داریم که وحدت ملی، اتحاد ملی، اتحاد مردم و اتحاد مسئولان را حفظ کنیم.»
وی افزود: اختلاف سلیقه و اختلاف سیاسی و فکری در همه جوامع وجود دارد؛ اما آیا این موضوع باید موجب نفرتپراکنی شود؟ امروز وظیفه ماست که مردم را به صحنه بیاوریم. مقام معظم رهبری میفرماید: «ادامه راه شهید رئیسی یعنی تشویق مردم.» اکنون جریانی دوست دارد مشارکت حداقلی ایجاد شود تا صاحب رأی شود. راه مبارزه با این جریان چیست؟ تنها راه مبارزهاش، مشارکت حداکثری است. ما نباید اجازه دهیم این جریان موفق شود. ما باید حرف مردم را به کرسی بنشانیم، نه جریانی سیاسی را.
رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شهرستان کاشان در پایان با بیان اینکه نقد با تخریب متفاوت است، اظهار کرد: ما بهطور میانگین بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، هر سال یک انتخابات برگزار کردهایم؛ انتخاباتی کاملاً مردمی که عوامل اجرایی، هیئت اجرایی و ناظران آن همه از مردم هستند و امکان تقلب در آن وجود ندارد. در انتخابات و در فضای سیاسی یک حرف را مدنظر قرار دهیم و آن اینکه ما همه برادریم.
زهراسادات محمدی
انتهای پیام