کد خبر: 4227365
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۶

آیین نخل‌گردانی با حضور هفت محله نایین در این شهرستان برگزار شد + عکس

هفت محله (حسینیه) نایین به صورت هیئتی واحد در غروب روز ۱۱ محرم آیین نخل‌گردانی را اجرا کردند.

آیین نخل‌گردانی در نایینبه گزارش ایکنا از اصفهان، هفت محله (حسینیه) نایین روز گذشته، ۲۷ تیرماه و همزمان با ۱۱ محرم‌الحرام با وحدت و همدلی آیین سنتی نخل‌گردانی را اجرا کردند.

این آیین هرساله روز ۱۱ محرم از مسجد جامع نایین آغاز می‌شود و با حضور عزاداران هفت محله باب‌المسجد، کلوان، سرای نو، کوی سنگ، نوآباد، پنجاهه و چهل دختران به سمت آستان مقدس امامزاده سلطان سید علی(ع) ادامه پیدا می‌کند.

در این مراسم، عاشقان اباعبداالله‌الحسین(ع) نخل‌های بزرگ و کوچک را بر دوش می‌گذارند و آیین نخل‌گردانی را اجرا می‌کنند که نماد تشییع پیکر پاک شهیدان کربلاست.

دسته سینه‌زنی عزاداران نیز با خواندن اشعاری مانند «کاروان از این بیابان می‌رود، سوی شام ویران می‌رود، آن که مانده بی‌غسل و کفن، یوسف گلگون کفن» مراسم را همراهی می‌کنند.

فاطمه نصیری نایینی

انتهای پیام
captcha