کد خبر: 4237985
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۰
در گفت‌وگو با ایکنا مطرح شد

صدرا مدرسه‌ای با مدیریت و راهبری نوجوانان است

رئیس بنیاد ملی نوجوانان گفت: مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا تلاش می‌کنند تا مدارس خود نوجوان‌ها باشند؛ یعنی مدیریت، فعالیت و راهبری‌شان از سوی نوجوان‌ها انجام شود.

هادی تقدیری رئیس بنیاد ملی نوجوانانهمزمان با بازگشایی مدارس در نخستین روز مهرماه، جشن آغاز سال تحصیلی مدرسه علوم و معارف اسلامی صدرای کاشان با حضور حجت‌الاسلام حامد تقدیری، رئیس بنیاد ملی نوجوانان و رئیس ستاد ملی روایت پیشرفت، هاجر سلطانی، مسئول دبیرستان‌های صدرای استان اصفهان و حجت‌الاسلام مهدی بصیرتی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان برگزار شد. 

حجت‌الاسلام تقدیری در جریان برگزاری این مراسم در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان درباره فعالیت مدارس صدرا اظهار کرد: ۲۱ سال از تأسیس این مدارس می‌گذرد و اکنون در گام دوم فعالیت مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا هستیم. برای اینکه دانش‌آموزان مجاهد انقلاب هم با معارف اسلامی آشنا شوند و هم روش‌های حضور در اجتماع و جهاد تبیین را فرا بگیرند، مدارس صدرا شکل گرفت. 

وی ادامه داد: این مدارس تلاش می‌کنند تا دانش‌آموزان را با باورهای انقلاب اسلامی آشناتر و آنان را برای حضور در صحنه‌های انقلاب آماده کنند و به عبارتی، هدف مدارس صدرا این است که نوجوانان در میدان‌های سخت جهاد تبیین این روزها توانمند شوند، قلم و بیان خوبی داشته باشند و مدیران خوبی برای آینده انقلاب اسلامی باشند. 

رئیس بنیاد ملی نوجوانان اضافه کرد: به علاوه در این میان، مدارس دخترانه برای صدرایی‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است؛ چون گام دوم انقلاب اسلامی در ارتباط با دختران انقلاب تعریف شده که فرماندهان میدان‌های سخت به‌شمار می‌روند.

وی درباره چرایی تأسیس مدارس صدرا توضیح داد: این مدارس در آغاز با دغدغه برخی کارشناسان معارف در مجموعه مطهری شکل گرفت. کمی که گذشت، همان فارغ‌التحصیلان دلسوز به سازمان تبلیغات اسلامی آمدند و مدارس صدرا را گسترش دادند؛ اکنون بیش از ۱۴٠ مدرسه علوم و معارف اسلامی صدرا در سراسر کشور با حدود ۱۷ هزار دانش‌آموز فعالیت دارند که از این تعداد، ۹ هزار دانش‌آموز در دوره متوسطه دوم و ۸ هزار دانش‌آموز در مقطع متوسطه اول تحصیل می‌کنند.

تقدیری شبکه مدارس صدرا را زیرمجموعه مدارس دولتی دانست و با بیان اینکه این مدارس تلاش می‌کنند تا در عدالت آموزشی و تربیتی خدمت‌رسان باشند، گفت: دانش‌آموزان صدرا همواره تلاش کرده‌اند تا در رشته‌های گوناگون تربیتی، فرهنگی، هنری و حتی آموزشی پیشتاز باشند و این هم به همت نوجوان‌ها و هم به همت معلمان و مدیران دلسوز و دغدغه‌مند این مدارس اتفاق افتاده است.

وی درباره کادر مدارس صدرا بیان کرد: کادر این مجموعه شامل نیروهای رسمی آموزش‌ و‌ پرورش است که مجاهدانه و مخلصانه پای کار ایستاده‌ و خانواده‌ای صدرایی تشکیل داده‌اند. با اینکه تعدادی از این نیروها تا ۳٠ سال سابقه کاری دارند، اما شوق، امید و سرزندگی در وجود آن‌ها موج می‌زند، نظیر مدرسه صدرای کاشان که مدیریتش را خانم فنائیان بر عهده دارد.

رئیس بنیاد ملی نوجوانان درباره دروس مدارس صدرا گفت: این مدارس از دروس رشته علوم و معارف اسلامی که محتوای آن‌ در آموزش‌ و‌ پرورش تهیه می‌شود، استفاده می‌کنند. تفاوت این مجموعه این است که در مباحث آموزشی و تربیتی تلاش می‌کند تا آمادگی نوجوان‌ها را افزایش دهد و همچنین اجرای فعالیت‌هایی چون تئاتر، نمایش، سرود، مسابقات، چالش‌ها و جشنواره‌ها را در راستای استعدادیابی و ارتقای اثرگذاری دانش‌آموزان در دستور کار خود قرار داده است. در حقیقت مدارس صدرا تلاش می‌کنند تا مدارس خود نوجوان‌ها باشند؛ یعنی مدیریت، فعالیت و راهبری‌اش از سوی نوجوان‌ها انجام شود.

یادآور می‌‌شود، از هزار و ۳۸ دانش‌آموز ۱۴ مدرسه صدرای استان اصفهان، در مدرسه صدرای کاشان ۱۳۶ دانش‌آموز در پایه‌های متوسطه تحصیل می‌کنند.

زهراسادات محمدی

انتهای پیام
captcha