کد خبر: 4252304
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۴

حضرت زهرا(س) اسوه حسنه جهاد تبیین است

نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه حضرت فاطمه(س) اسوه حسنه جهاد تبیین است، گفت: آن حضرت نمی‌توانست از اقدام عملی منافقین جلوگیری کند اما اجازه نداد خود را حق جلوه دهند و انحرافی در اسلام نهادینه شود.

عبدالله حاجی صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامیبه گزارش ایکنا از اصفهان، عبدالله حاجی صادقی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اجلاس شهدای روحانی و مساجد استان اصفهان که امروز، ۱۴ آذرماه در گلستان شهدای این شهر برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و زنده نگه‌داشتن یاد شهدا اظهار کرد: شهدا ولی‌نعمتان ما هستند و اگر امروز نظام اسلامی با هدایت‌های مقام معظم رهبری مقتدرانه در برابر مستکبران عالم ایستاده است و از اسلام و حق دفاع می‌کند، به برکت خون شهداست.

وی افزود: مردم اصفهان در همه صحنه‌ها پیشتاز و امروز نیز در برابر فتنه‌ها و تجاوزات دشمن ممتاز هستند. روحانیت شما نیز ممتاز است. در بین تمام استان‌ها، اصفهان تنها استانی‌ست که تعداد شهدای روحانی آن از بقیه استان‌ها بیشتر است.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با اشاره به ایام شهادت حضرت زهرا(س) بیان کرد: حضرت ولی عصر(عج) که رسالت و ولایت تمامی پیامبران و امامان(ع) مقدمه ظهور ایشان است، می‌فرماید: «من در زندگی خود از این بانوی بزرگوار الگو می‌گیرم.» آن حضرت به روش فاطمی حکومت و جهان را پر از عدل و داد می‌کند. این موضوع برای روحانیت و حوزه‌های علمیه ما که سنگرنشین خط مقدم اسلام و انقلاب هستند، قابل توجه است. حضرت فاطمه زهرا(س) حقیقتا اسوه حسنه جهاد تبیین است.

وی ادامه داد: همه ما پیروان دین اسلام و هرکس که از نعمت ولایت بهره‌مند است، مدیون این بانوی بزرگوار هستیم که در برابر بزرگترین فتنه ایستادگی کرد و آن، این بود که می‌خواستند با اسلام آن کنند که با ادیان قبلی کرده بودند. جریان نفاق با همدستی یهودیان در پشت پرده به این فتنه رسیدند که با رحلت پیامبر(ص)، حقیقت دین را بگیرند و اسلام را آن‌طور که می‌خواهند، معنا کنند. اگر دین حافظ نداشته باشد، همان‌گونه تفسیر می‌شود که داعش این کار را انجام می‌دهد و با قرآن به جنگ قرآن می‌رود.

حاجی صادقی تصریح کرد: پیامبر اسلام(ص) به‌دلیل وجود همین جبهه نفاق نگران فتنه‌ها بود و بارها تلاش کرد تا این فتنه را خنثی کند و حتی در روزهای پایانی حیات خود در غدیرخم مأموریت پیدا کرد تا حکم خدا را اعلام کند و فرمود: «من در طول این ۲۳ سال حکم خدا را صریحا به مردم رساندم؛ چون می‌دانم نقشه‌ای در پیش است.» این فتنه ضربه بزرگی خورد؛ اما با رحلت پیامبر(ص) باز هم دست برنداشت.

وی اضافه کرد: حضرت فاطمه(س) نگران بود که انحراف وارد جریان اسلام شود؛ ایشان نمی‌توانست از اقدام عملی منافقین جلوگیری کند اما اجازه نداد خود را حق جلوه دهند و انحرافی در اسلام نهادینه شود.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه اولین ویژگی این بانو، درک عمیق، قطعی و محکم از فتنه بود، گفت: باور من این است که حضرت زهرا(س) نیز مانند فرزند خود، امام حسین(ع) می‌دانست ایستادگی و مقاومتش به شهادت خود و فرزندش منجر می‌شود و این همان درس بزرگی‌ است که روحانیت ما باید به آن توجه کند و همان سخن امام عصر(عج) است که می‌فرماید: «حقیقت دینداری، بصیرت درست، درک عمیق و عمل به تکلیف در هر شرایط است.»

وی ادامه داد: جهاد تبیین از دو جنبه از سایر انواع جهاد اهمیت بیشتری دارد؛ اولاً موتور حرکت همه جهادها جهاد تبیین است. با روشنگری و بیان روحانیت است که امت به جبهه می‌رود؛ بنابراین جهاد تبیین مبنای تمامی جهادهای دیگر است. ثانیاً، جهاد تبیین در برابر خطرناک‌ترین حمله قرار دارد. اگر جهاد نظامی در برابر تجاوز به سرزمین و خاک است، جهاد تبیین در برابر تحریف خرمشهر ذهن و قلب فرزندان ما و مصونیت‌بخش اراده امت است. ما از قرآن آموختیم که کشته‌شدن در جنگ شکست نیست؛ زمانی شکست می‌خوریم که دشمن اراده ما را بشکند، ذهن ما را تصاحب و ما را اسیر خود کند. 

حاجی صادقی بیان کرد: هیچ‌کس در جهان نمی‌گوید که غزه با آن همه شهیدی که داد، شکست خورد؛ زیرا اراده خود را از دست نداد و تسلیم نشد، جان داد؛ اما تسلیم نشد و همین‌طور درباره حزب‌الله که بیش از ۱۰۰ نفر از فرماندهانش به شهادت رسیدند؛ اما چون اراده و ایمان خود را حفظ کرده، شکست نخورده است. مادامی که اراده خود را حفظ کنید، پیروزید. جهاد تبیین تقویت‌کننده مهمات ایمان و اراده است، هویت جامعه دینی را تأمین می‌کند و شهدای روحانی ما جهاد تبیین خود را مانند حضرت زهرا(س) با ایثار جان خود روح بخشیدند. 

وی افزود: آنچه امروز می‌توانیم به حوزه‌های علمیه بگوییم، این است که در کنار آموزش‌های حوزوی که لازم و مفید است، طلبه‌ای بصیر پرورش دهند که شرایط را درک و در مرحله عمل برای دفاع از دین، از همه‌چیز و همه قدرت خود استفاده کند. 

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرد: دشمن متوجه شده است که با موشک‌ها و امکانات نظامی‌اش نمی‌تواند ما را شکست دهد و به این نتیجه رسیده است که اراده و ایستادگی شما را شکست بدهد و شما را از انقلاب و نظام خسته کند؛ ولی ما می‌گوییم ای استکبار و رژیم صهیونیستی! بدانید ما پیرو آن بانو و شخصیت برجسته هستیم که در سخت‌ترین لحظات ایستاد. اگرچه در مسائلی گلایه و اختلاف داشته باشیم؛ اما از مبارزه خسته نمی‌شویم. 

وی ادامه داد: براساس فرموده امام خمینی(ره)، باید مواظب باشیم که از امواج انقلاب جا نمانیم و در آن سهمی داشته باشیم. امروز، روز امتحان و ویزای بهشت، جهاد و صبر در جهاد است. فرزندان شما در مجموعه نیروهای مسلح با قدرت، آمادگی و شجاعت مقابل استکبار ایستاده‌اند.

حاجی صادقی گفت: وعده ای که رهبر معظم انقلاب درباره اسرائیل دادند، مبنی بر اینکه این رژیم غاصب ۲۵ سال آینده را نخواهد دید، قطعی است. نگران عملیات‌های نظامی و درگیری ما با رژیم ستمگر صهیونیستی نباشید؛ اما نگران این باشید که در جنگ فکری و فرهنگی و در فضای مجازی، دشمن بتواند اراده‌ها را تغییر دهد، ارزش‌ها را با ضدارزش‌ها جایگزین کند و عفت، حجاب، شایستگی و ایمان را از بین ببرد. این موضوع را تبیین کنید که امروز مقاومت و ایستادن در برابر دشمن تنها راه عقب‌رفتن اوست. این حرف که برخی می‌گویند ما حتی با دشمن خود خشونت نمی‌ورزیم، با معارف قرآن همخوانی ندارد.

نگین تهرانی

انتهای پیام
captcha