کد خبر: 4268662
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰
در گفت‌وگو با ایکنا مطرح شد

آموزش مبلغان اصفهانی ویژه طرح «زندگی با آیه‌ها»

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان گفت: یکی از اقداماتی که امسال در خصوص طرح «زندگی با آیه‌ها» انجام داده‌ایم، آموزش مبلغان به‌منظور ترویج تدبر و پیگیری این طرح است.

مهدی فوقی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهانحجت‌الاسلام والمسلمین مهدی فوقی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان در خصوص طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین طرح‌هایی که به لطف خدا در ماه مبارک رمضان سال گذشته به‌مثابه طرحی ماندگار در حوزه فعالیت‌های قرآنی پیگیری و اجرا شد، طرح «زندگی با آیه‌ها» بود. 

وی با بیان اینکه عمده‌ترین هدف این طرح، انس بیشتر مردم با مفاهیم و تدبر در آیات قرآن کریم است، ادامه داد: اینکه توجه مردم را به پیام‌ها و دستورات الهی جلب کنیم، شاید یکی از مسائل مورد غفلت بوده؛ اما در سال گذشته شور و اشتیاق متفاوتی در کنار برگزاری جلسات روخوانی قرآن در این راستا شکل گرفت.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه امسال نیز با تأکید رهبر معظم انقلاب و استقبال ایشان از طرح «زندگی با آیه‌ها»، این طرح به‌مثابه یک طرح جامع ملی در کشور دنبال شد، گفت: در کنار این طرح، استفاده از محتوای کتاب، پویانمایی، هوش مصنوعی و موارد متعدد دیگری که می‌تواند برای نوجوانان و جوانان جذاب باشد، مطرح است.

وی تأکید کرد: یکی از اقداماتی که امسال انجام دادیم، آموزش مبلغان به‌منظور ترویج تدبر و پیگیری این طرح است. امیدواریم امسال بتوانیم درصد متفاوتی از جذب مردم و توجه آنان به معانی و مفاهیم آیات قرآن را داشته باشیم و از روش‌ها و ابزارهای هنری و علمی متعددی استفاده کنیم. 

فوقی افزود: جلسات متعددی هم به‌صورت کارگروهی در داخل سازمان و هم در شهرستان‌ها برگزار کردیم. مدیران ادارات ما در شهرستان‌های گوناگون، جلسات کارگروه برای مبلغان برگزار کردند تا آن‌ها در این زمینه که با هنرمندی، به‌صورت مختصر و به دور از وقت‌گیری پیام را به مخاطب انتقال دهند، توانمند شوند. 

وی بیان کرد: فکر می‌کنم با خلاقیت‌هایی که علما، مبلغان، مفسران و حتی قاریان قرآن به خرج می‌دهند، بتوانیم در پیشبرد اهداف طرح «زندگی با آیه‌ها» موفق عمل کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان با توضیح اینکه یکی از محورهای تأمل و تمرکز ما برای جریان پیام‌های آیات قرآن در طرح «زندگی با آیه‌ها»، انتخاب ۳٠ آیه در حوزه مقاومت است، تصریح کرد: مردم ایران همواره مقاوم و پای کار اسلام و انقلاب اسلامی هستند؛ ولی ما می‌خواهیم پیشانی فعالیت‌های قرآنی امسال به آیات مقاومت اختصاص پیدا کند و امیدواریم همه بدانند که این موضوع، مسئله سازمان تبلیغات نیست، بلکه مسئله جهان اسلام است و اینکه قرآن، کتاب زندگی محسوب می‌شود و باید مردم را به سمت قرآن سوق دهیم تا از آیات آن استفاده کافی ببرند.

وی اضافه کرد: به مربیان پرورشی مدارس و معلمان در حوزه تعلیم و تربیت  پیشنهاد می‌کنم  که با استفاده از کتاب «زندگی با آیه‌ها» که می‌توانیم آن را در اختیارشان قرار دهیم یا اینکه خودشان با جست‌وجو در اینترنت فایل کتاب و محتواهای متعدد را به دست آورند، برای انتقال پیام‌های قرآنی به دانش‌آموزان پای کار این طرح بیایند. 

فوقی در پایان گفت: امسال دست ما برای ارائه محتوا به مخاطب پر است و هماهنگی لازم را با صدا و سیما داشته‌ایم. جا دارد از مدیرکل صدا و سیمای استان و معاونان ایشان تشکر کنم. امسال اجرای برنامه‌های متعددی را ویژه سحر و افطار در صدا و سیما برنامه‌ریزی کرده‌ایم که با تیزر و موضوعات گوناگون ترویج دهیم.

زهراسادات محمدی

انتهای پیام
احمد ز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴۰۳/۱۲/۱۱ - ۰۹:۱۰
0
0
کاش یه آماری از تعداد مردم و مخاطبان درگیر با این طرح در سال گذشته میدادند
captcha