حجتالاسلام سیداحمد سجادی، مدیرعامل مرکز تحقیقات رایانهای حوزه علمیه اصفهان درگفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، اظهار کرد: مرکز تحقیقات رایانهای حوزه علمیه اصفهان سال 77 با دستور آیتاللهالعظمی مظاهری و با هدف معرفی و ارائه علوم دینی و اسلامی از طریق فضای مجازی تشکیل شد.
وی افزود: شکلگیری مرکز تحقیقات رایانهای حوزه علمیه اصفهان در برههای ایجاد شد که اطلاعات و محتوای دینی در فضای مجازی و سایبر بسیار اندک بود.
مدیرعامل مرکز تحقیقات رایانهای حوزه علمیه استان اصفهان بیان کرد: تهیه، تولید و انتشار کتاب و نرمافزارهای دینی و اسلامی از دستاوردهای این مرکز است که این مهم با دسترسی به منابع معتبر و بهرهگیری از مشاورههای علمی کارشناسان و استادان مربوطه انجام میشود.
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از 65 نرمافزار تخصصی در این مرکز تهیه و تولید شده که 35 نرمافزار آن برای سازمانها و مراکز فرهنگی کشور تولید شده است، افزود: مرکز تحقیقات رایانهای حوزه علمیه اصفهان بیش از 40 کتاب نیز در موضوعات مختلف دینی و مذهبی منتشر کرده است.
سجادی با اشاره به اینکه مرکز تحقیقیات رایانهای حوزه علمیه اصفهان در زمینه تولید نرمافزارها و کتاب بسیار موفق عمل کرده است، گفت: در مورد تبلیغ و توزیع دستاوردهای خود، آنگونه که باید و شاید نقشآفرینی نکردهایم.
وی افزود: تبلیغ و توزیع مناسب این نرمافزارها را از دیگران انتظار داریم و این در حالی است که در فضای سایبر نهاد متکفل مشخص نیست که این خود یکی از مهمترین مشکلات موجود در فضای دیجیتال است.
وی با بیان اینکه مرکز تحقیقات رایانهای حوزه علمیه اصفهان در تولید نرمافزارها و دیگر محصولات فرهنگی، جامعه هدف را مشخص کرده است، گفت: مخاطبان تولیدات این مرکز علاوه بر پژوهشگران و محققان حوزه و دانشگاه، عموم جامعه هستند.
وی با بیان اینکه مرکز تحقیقات رایانهای حوزه علمیه اصفهان با بسیاری از مراکز و سازمانهای فرهنگی استان و کشور تفاهمنامه همکاریهای مشترک منعقد کرده است، تصریح کرد: مشابه مرکز تحقیقات رایانهای حوزه علمیه اصفهان با این نوع دستاوردها و حجم کاری یا وجود ندارد و یا بسیار اندک است.