به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، سیدمرتضی موسویان، رئیس مرکز فن آوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال و مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز، 29 دیماه در جلسه بررسی ظرفیتها و چالشهای توسعه فرهنگی شهرضا، اظهار کرد: با از بین رفتن مشاغل صنعتی و کشاورزی باید سالیانه 6/2 درصد شغل در کشور ایجاد میشد اما متاسفانه این مسئله محقق نشد، بنابراین لازم است در شرایط فعلی با استفاده از فن آوریهای دیجیتال برای ایجاد اشتغال پایدار اقدام کرد.
وی تصریح کرد: آمارها نشان میدهد در آینده نزدیک 3 درصد از جمعیت در بخش کشاورزی، 4 درصد در بخش صنعت و 93 درصد در بخش خدمات مشغول میشوند، بنابراین باید برای مدیریت این وضعیت با استفاده از امکانات موجود برنامه ریزی کنیم.
رئیس مرکز فن آوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال کشور اظهار کرد: روند رو به رشد زندگی شهرنشینی و تخلیه روستاها از سکنه، یک معضل بزرگ است که باید با استفاده از فن آوریهای دیجیتال مدیریت شود.
موسویان ادامه داد: سیستم اجرایی کشور مجبور است در آینده نزدیک خدمتگرا باشد و این سخن بدان معناست که در آینده پیش رو روند مدیریت منابع باید به سمت توسعه و تجهیز مراکز خدماتی و همچنین پشتیبانی این مراکز تغییر کند.
موسویان در بخش دیگری از سخنان خود بیانکرد: یکی از اصول مهم مورد نیاز کشور تقویت و توسعه مشاغل خانگی و تقسیم خطوط تولید در منازل و حمایت دیجیتال از این مراکز است.
وی تصریح کرد: در شهرستان شهرضا سفال، سرامیک و فرش با کیفیت تولید میشود تا جایی که این محصولات دارای شهرت جهانی هستند، و به همین دلیل میتوان با استفاده از بازاریابی دیجیتال زمینه فروش این محصولات در سطح کشور و جهان را فراهم کرد.
رئیس مرکز فن آوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال کشور در ادامه افزود: در روش جدید بازاریابی دیجیتال، هر تولید کننده محصول خود را در قالب یک برند اختصاصی و با دریافت کد رهگیری به ثبت میرساند.
موسویان گفت: یکی از کارکردهای توسعه فعالیتهای دیجیتال ارتقاء سطح عملکرد فعالیتهای قرآنی و فرهنگی است که با استفاده از ظرفیتهای ایجاد شده موقعیت مناسبی برای توسعه آن ایجاد می شود.
وی با بیان اینکه فضاهای سایبری و دیجیتال موقعیت مناسبی را برای توسعه فعالیتهای قرآنی ایجاد میکند، اظهار کرد: کلیه فعالیتهای فرهنگی از جمله آموزش و حتی برگزاری مسابقات قرآنی از این طریق قابل اجرا است.