ضرورت ترسیم نقشه مهندسی فرهنگی کشور با کمک روحانیون
کد خبر: 4030109
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۸
معاونت پارلمانی ریاست جمهوری عنوان کرد:

ضرورت ترسیم نقشه مهندسی فرهنگی کشور با کمک روحانیون

معاونت پارلمانی ریاست جمهوری گفت: در شرایطی که دشمن به دنبال مأیوس کردن مردم از نظام است و قصد تزلزل در مردم و آرمان‌های آنها دارد، روحانیون باید به کمک دولت بیایند و با هماهنگی بهتر و همکاری مناسب‌تر تبلیغات منفی دشمنان را خنثی کنند و بنابراین ترسیم نقشه مهندسی فرهنگی کشور با کمک روحانیون ضروری است.

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، سیدمحمد حسینی، معاونت پارلمانی ریاست جمهوری، شامگاه 30 دی‌ماه، در نشست با روحانیون شهرستان‌های خلیل‌آباد و بردسکن که در محل فرهنگسرای خاتم‌الانبیاء شهرستان بردسکن، برگزار شد، با اشاره به وجود برخی آسیب‌ها در حوزه فرهنگی و اجتماعی، اظهار کرد: روحانیون از اقشار تأثیرگذار در انقلاب بوده‌اند و در جریان مبارزات انقلابی آن‌ها، پیام امام(ره) را به اطلاع مردم می‌رساندند.

وی ادامه داد: امروز هم در شرایطی که دشمن به دنبال مأیوس کردن مردم از نظام است و قصد تزلزل در مردم و آرمان‌های آنها دارد روحانیون باید به کمک دولت بیایند و با هماهنگی بهتر و همکاری مناسب‌تر تبلیغات منفی دشمنان را خنثی کنند و بنابراین ترسیم نقشه مهندسی فرهنگی کشور با کمک روحانیون ضروری است.

حسینی عنوان کرد: در دولت سیزدهم با تهیه سند تحول 37 مسئله اساسی کشور شناسایی شده و البته برای آن‌ها راهکار هم در نظر گرفته شده است و به زودی این سند منتشر می‌شود، تا منتقدینی که مدعی‌اند دولت برنامه ندارد، متوجه شوند دولت با کمک اندیشکده‌ها و با استفاده از نظرات نخبگان و صاحب‌نظران به جمع‌بندی مسائل مهم کشور و به راه‌حل‌های مطلوب رسیده است.

معاونت پارلمانی ریاست جمهوری با اشاره به تغییراتی که در خصوص اعضای شورای انقلاب فرهنگی صورت گرفته، ابراز امیدواری کرد که در حوزه فرهنگی شاهد مصوبات خوب و ثمرات مطلوب این شورا باشیم.

وی در ادامه با تاکید بر لزوم توجه به مسائل فرهنگی، افزود: وقتی ما در حوزه فرهنگ کم‌کاری کنیم، دشمن از خلأ ما استفاده کرده و تولید محتوا می‌کند، لذا ما باید با کمک روحانیون در این جنگ نابرابر وارد میدان شویم.

حسینی تصریح کرد: طی سال‌های گذشته در راستای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی مرد میدان نداشته‌ایم، از این رو در این حوزه توفیق چندانی نداشته‌ایم، در حال حاضر در حوزه اقتصاد، فرهنگ و دیپلماسی دولت نگاه مبنایی دارد و با کمک نیروهای انقلابی و جهادی تلاش می‌کند، مسائل کشور را به سرعت حل کند.

معاونت پارلمانی ریاست جمهوری با تأکید بر لزوم هم‌افزایی و هماهنگی بیشتر در زمینه مسائل فرهنگی، بیان کرد: در حال حاضر شورای عالی مجازی نیز در خصوص طرح اینترنت ملی و صیانت از فضای مجازی مشغول به کار است، تا زمینه ساماندهی این فضا را فراهم کند.

حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین، نماینده مردم شهرستان بردسکن در مجلس شورای اسلامی در این همایش با انتقاد از وجود دستگاه‌های متعدد از جمله سازمان اوقاف، تبلیغات اسلامی، وزارت ارشاد، حوزه علمیه و نهادهای دیگری که همه مأموریت تبیین و تبلیغ دین را برعهده دارند، گفت: برای هماهنگی بیشتر باید دولت لایحه‌ای به مجلس دهد و همه دستگاه‌های متولی فعالیت فرهنگی را در طول هم قرار دهد و مسئولیت تبیین و تبلیغ دین با یک نهاد باشد.

وی تصریح کرد: طی سال‌های گذشته رهبر معظم انقلاب فرمودند ما باید ۲۰ هزار حافظ قرآن داشته باشیم، اما مشخص نشد مسئولیت تربیت این تعداد بر عهده چه نهادی است و در حالی که همه متولی‌اند هیچ کس پاسخگو نیست.

نیک‌بین اظهار کرد: در حوزه مسئولیت عفاف و حجاب و سایر مسائل فرهنگی متولی کار نامشخص است و ما نمی‌دانیم پیوست نویسی فرهنگی برای طرح‌ها کیست.

وی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر کمیسیونی که طرح حمایت از فضای مجازی را دنبال می‌کند، به سرانجام نمی‌رسد، گفت: ضرورت دارد دولت برای اینکه فضای مجازی را ساماندهی کند و نه مسدود و همچنین برای حمایت درست و قانونمند کردن آن و امنیت حوزه کسب و کار و کاهش مفاسد فضای مجازی لایحه‌ای بدهد و مجلس مشکل این فضا را حل کند.

نماینده مردم شهرستان بردسکن در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: علی‌رغم اینکه روحانیت بیشترین مسئولیت اجتماعی را در کشور دارد، اما کمترین بهره‌مندی از منابع ملی را دارند.

انتهای پیام
captcha