کد خبر: 4047326
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۳

بیانیه حوزه‌های علمیه اصفهان در پی حادثه حرم مطهر رضوی

طلاب و اساتید حوزه‌های علمیه استان اصفهان ضمن محکوم کردن حادثه شهادت و جراحت طلاب در حرم مطهر رضوی، هدف از آن را ایجاد رعب و تفرقه‌افکنی میان مذاهب اسلامی خواندند.

حادثه حرم مطهر رضوی

به گزارش ایکنا از اصفهان، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حوزه علمیه استان، طلاب، روحانیون و اساتید حوزه‌های علمیه استان اصفهان در پی حادثه شهادت و جراحت طلاب در حرم مطهر رضوی، بیانیه‌ای صادر کردند که متن آن به شرح زیر است:

«انا لله و انا الیه راجعون

وَ لَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

واقعه دردناک جراحت و شهادت چند تن از طلاب حوزه‌های علمیه در صحن حرم مطهر امام رضا(ع) باعث تأسف و تألم قلبی امت اسلامی گردید.

قطعاً این جنایت بزرگ با حمایت و همکاری دست‌نشاندگان استکبار در منطقه و با هدف ایجاد رعب و تفرقه‌افکنی میان مذاهب اسلامی انجام شده است.

ما طلاب، روحانیون و اساتید حوزه‌های علمیه استان اصفهان ضمن همدردی با خانواده مجروحان و شهدای روحانی در این حادثه دلخراش، این عمل وحشیانه را به شدت محکوم کرده و پیگیری تا دستگیری و مجازات عوامل اصلی این حادثه را از مسئولان امنیتی کشور خواستاریم.

انتهای پیام
captcha