کد خبر: 4061098
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۱

تولید بیش از ۲۰ هزار تن گلاب در کاشان

مناطق مختلف شهرستان کاشان سالانه بیش از ۲۰ هزار تن گلاب تولید می‌کنند و بخش برزک، بیشترین وسعت زیر کشت این محصول را به خود اختصاص داده است.

تولید گلاب

به گزارش ایکنا از اصفهان، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، رضا مظلومی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشان اظهار کرد: سالانه بیش از ۲۰ هزار تن گلاب در مناطق مختلف این شهرستان، از جمله شهر‌های برزک، قمصر، نیاسر، جوشقان‌قالی و کامو و چوگان تولید می‌شود.      

وی افزود: برداشت برگ گل محمدی در هر هکتار، چهار هزار و ۶۰۰ کیلوگرم بوده و بخش برزک، بیشترین وسعت زیر کشت این محصول را به خود اختصاص داده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشان تصریح کرد: سیاست سازمان جهاد کشاورزی، کاهش خام‌فروشی، تغییر در فناوری، تولید بیشتر محصولات و فرآوری کامل این محصول تا رسیدن به تولید اسانس، ادکلن، فلیور‌ها و عطر همراه با ارزش افزوده به مراتب بالاتر است.

وی با اشاره به مصارف گل محمدی، گفت: ۸۰ درصد این محصول برای گلاب‌گیری و بقیه به‌صورت گلبرگ خشک برای تهیه گل قند، مربا و سایر مصارف خوراکی، تازه‌خوری و حدود پنج درصد نیز به‌صورت غنچه خشک برای صادرات استفاده می‌شود.

مظلومی بیان کرد: امسال با هدف حمایت از کشت گیاهان کم‌آب‌بر، تاکنون بیش از ۵۰۰ هزار پاجوش گل محمدی با یارانه میان کشاورزان کاشانی توزیع شده است.

انتهای پیام
captcha