کد خبر: 4186452
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۵
با ورود پیکرهای مطهر شهدای گمنام انجام شد

میزبانی کاشان از «کاروان اهالی بهشت»

شهرستان کاشان امروز، ۱۶ آذرماه میزبان «کاروان اهالی بهشت» و آیین تشییع پیکر مطهر ١٢ شهید گمنام هشت سال دفاع مقدس بود.

آیین تشییع شهدای گمنام در شهرستان کاشانبه گزارش ایکنا از اصفهان، شهرستان کاشان صبح امروز، ۱۶ آذرماه و همزمان‌ با‌ ایام‌ شهادت‌ حضرت‌ زهرا‌(س)، با میزبانی از «کاروان اهالی بهشت» و پیکر مطهر ١٢ شهید گمنام هشت سال دفاع مقدس، شاهد مراسم تشییع شهدا با حضور نماینده ولی‌فقیه و جمع باشکوه مردم از میدان‌ بسیج به‌ سمت میدان‌ ١۵ خرداد بود.

شب گذشته، ١۵ آذرماه، پیکر مطهر شهدا برای استقبال و زیارت مردمی به مقر گردان ۱۱۵ امام حسین(ع) کاشان منتقل شد. همچنین، در نمایشگاه روایتکده فاطمی منطقه شهیدپرور راوند و منازل شهدا و جانبازان شهرستان نیز از این پیکرهای مطهر با نوحه‌سرایی مادحین اهل بیت(ع) و گرامیداشت شهدای غزه، میزبانی به عمل آمد. محل تدفین یکی از این شهدا، شرکت سایپا سیتروئن است که با چهار هزار نیروی کار از مجموعه‌های بزرگ شهرستان محسوب می‌شود. 

«کاروان اهالی بهشت» از جمله عناوینی است که امیرالمؤمنین(ع) در خصوص مجاهدان و ایثارگران راه خدا به کار برده است. سالروز شهادت حضرت زهرا(س) نیز روز «شهید گمنام» نام‌گذاری شده و هر ساله در این روز، آیین تشییع شهدای گمنام در سراسر کشور برگزار می‌شود.

تعداد شهدای گمنام در طول هشت سال دفاع مقدس، ۱۳ هزار شهید است که تاکنون نزدیک به ۱۱ هزار شهید تفحص، برخی شناسایی و برخی به‌صورت گمنام تدفین شده‌اند. امسال، ایران اسلامی میزبان ۲۵۰ شهید گمنام است که از این تعداد، پیکر مطهر ۱۲ شهید وارد اصفهان شده و در شهرستان‌های استان تشییع خواهد شد.

زهراسادات محمدی

انتهای پیام
captcha