به گزارش ایکنا از اصفهان، حجتالاسلام والمسلمین محمد مطهرخو، امام جمعه شهرستان نایین در خطبههای نماز جمعه اول تیرماه، ضمن تبریک روز تبلیغ و اطلاعرسانی دینی اظهار کرد: از صدر اسلام تاکنون، تبلیغ دین یکی از مهمترین وظایف انبیا، اولیا و عالمان دینی بوده است. امر تبلیغ دین، رساندن پیام خداوند به بندگانش است و به اندازهای اهمیت دارد که پیامبر اکرم(ص) در این مسیر و برای این کار گاهی جان خود را به خطر میانداخت. همچنین خطاب به امیرالمؤمنین علی(ع) میفرمود: «ای علی! ارزش اینکه خداوند به دست تو انسانی را هدایت کند، از آنچه خورشید بر آن تابیده، برای تو بیشتر است.»
وی به ویژگیهای مبلغ اشاره کرد و گفت: تبلیغکننده دین باید سه ویژگی داشته باشد؛ اول اینکه مستعد و علاقهمند باشد. دوم، دانش مبلغ است که باید بهروز و کامل بوده و مبلغ از مسائل روز و مورد نیاز جامعه آگاهی داشته باشد. سومین مورد نیز مهارت مبلغ است که بتواند با مخاطبشناسی، جامعهشناسی و مسئلهشناسی، امر دین را به درستی تبلیغ کند.
امام جمعه شهرستان نایین تصریح کرد: مردم هم باید قدر مبلغان دین را داشته باشند، آنها را تکریم کنند و اجازه ندهند که نقششان در جامعه و مراسم گوناگون کمرنگ شود.
وی در ادامه به موضوع مهم انتخابات پرداخت و بیان کرد: شهید بهشتی که از بنیانگذاران نظام مدیریتی تراز اسلامی است، در آثار خود به اصول ادبیات و اخلاق مدیریتی به خوبی اشاره کرده که این اصول شامل شایستهسالاری و تقدم تعهد بر تخصص در انتخاب مدیران است و توضیحاتش درباره اصول اخلاق مدیریتی، دو درس بزرگ برای ما و مسئولان دارد.
مطهرخو ادامه داد: اول اینکه ملاک انتخاب مدیر، تقوا و ایمان است و سپس تخصص؛ بنابراین مدیران ارشد که دنبال نصب یا تغییر مدیران در این کشور هستند، باید به این موضوع دقت کنند. دومین مطلب نیز توجه به دوقطبیهای کاذب در انتخابات است.
وی با اشاره به دوقطبیهایی مثل جناح راست یا چپ، تندرو یا میانهرو، نظام یا مردم، مجلس دولتی یا غیردولتی، موافق یا مخالف مذاکرات، تعهد یا تخصص، مدیریت علمی یا مدیریت فقهی گفت: این دوقطبیها معمولاً نزدیک انتخابات پیدا میشوند تا ذهنمان را گمراه کنند و نتوانیم انتخاب درستی داشته باشیم. پس توجه داشته باشید که مهمترین موضوع در انتخابات، اصل مشارکت است و در مرحله دوم، بحث انتخاب اصلح مطرح میشود.
فاطمه نصیری نایینی
انتهای پیام