آيتالله سيدحسن اعتمادی، رئيس حوزه علميه آيتالله اعتمادی در شهرستان کاشان در گفتوگو با ایکنا از اصفهان درباره انتخابات و حضور حداکثری مردم اظهار کرد: انتخاب سرنوشت ریشهای قرآنی دارد. قرآن کریم در آیه ۱۱ سوره رعد که میفرماید: «... إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ...؛ خداوند سرنوشت هیچ ملتی را تغییر نمیدهد، مگر اینکه آنان خود را تغییر دهند» به صراحت درباره تعیین سرنوشت از سوی خود انسان و اینکه نمیتواند نسبت به سرنوشت خود بیتفاوت باشد، سخن به میان میآورد.
وی راجع به بُعد اجتماعی انتخاب با تأکید بر آیه ۹۷ سوره نحل: «مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِنْ ذَكَرٍ أَوْ أُنْثَىٰ وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْيِيَنَّهُ حَيَاةً طَيِّبَةً وَلَنَجْزِيَنَّهُمْ أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ؛ هر کس از مرد و زن کار نیکی به شرط ایمان به خدا به جای آرد، ما او را به زندگانی خوش و با سعادت، زنده ابد میگردانیم و اجری بسیار بهتر از عمل نیکی که میکردند، به آنان عطا میکنیم،» گفت: عبارت «حَيَاة طَيِّبَة» به فراهم آوردن شرایط زندگی سالم از سوی انسان حکایت دارد. در اینجا لزوم ارشاد برای رسیدن به این مهم تبیین میشود. مقام معظم رهبری نیز چنین عمل میکند و فرمایشات ایشان همواره راهگشاست.
رئيس حوزه علميه آيتالله اعتمادی کاشان ادامه داد: شورای نگهبان نسبت به انتخابات یک گزینش عام دارد. مرحله بعدی گزینش خاص است که افراد بر حسب ذائقه و شرایط خود، فردی را پای صندوق رأی انتخاب میکنند. مطلوب نیست که شخص به شرایط جامعه و زندگی خویش بیتفاوت باشد و در انتخابات مشارکت نکند.
وی با بیان اینکه ما، طلاب و روحانیون هدایت به سمتوسوی برگزاری انتخاباتی زیبا را در دستور کار قرار دادهایم، توضیح داد: فعالیت ما هم در بستر فضای مجازی و هم در فضای حقیقی در قالب تشویق و ارشاد انجام میشود؛ چرا که تقویت بنیان نظام اسلامی را که از طریق انتخابات محقق میشود، وظیفه خود میدانیم.
اعتمادی در پایان با تأکید بر مشارکت حداکثری مردم در انتخابات بیان کرد: از همه دوستان خواستاریم که در تعیین سرنوشت خود مداخله کنند و از طلاب، چه آن افرادی که در محدوده ما هستند و پیش از این با آنان صحبت کردهایم و چه افرادی که در محدوده ما نیستند، میخواهیم تا مشارکت را افزایش دهند.
یادآور میشود، حوزه علمیه آیتالله اعتمادی در شهرستان کاشان در چهار مرکز و مدرس مؤسسه آموزش عالی حوزوی ائمة اهل البیت(ع)، حوزه علمیه سطوح عالی باب العلم، حوزه علمیه بینالملل دارالعلم اسلامی و حوزه علمیه خواهران الزهرا(س) به فعالیت میپردازد.
زهراسادات محمدی
انتهای پیام