کد خبر: 4224654
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۰
در گفت‌وگو با ایکنا مطرح شد

یکدیگر را با دوستی و آگاهی‌بخشی به شرکت در انتخابات تشویق کنیم

همسر شهید محسن شاهرودیان با بیان اینکه افراد برای تشویق یکدیگر به شرکت در انتخابات باید دوستی کردن و آگاهی بخشیدن را در پیش بگیرند، گفت: ما باید بر نقطه اشتراکمان یعنی ساماندهی امور کشور تأکید کنیم.

انتخابات و تجلی وحدت ملیمعصومه عسگرزاده، همسر شهید محسن شاهرودیان و خواهر شهید تقی عسگرزاده از شهرستان کاشان در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان درباره منش و دیدگاه شهیدان نسبت به جایگاه ولایت اظهار کرد: همسر و برادرم و همه شهیدان دیگر، مردم را به پیروی از ولایت و اطاعت از یاران راستین امام سفارش می‌کردند. آنها برای رضای خدا، یاری دین خدا و اطاعت از ولی امر و در مرحله بعد، دفاع از کشور و ناموس پا به جبهه گذاشتند.

وی میزان مشارکت در دور نخست انتخابات را با وجود تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر مشارکت حداکثری، رضایت‌بخش ندانست و گفت: این مسئله ممکن است دلایل گوناگونی داشته باشد که مهم‌ترین آنها وعده‌هایی بود که دولت‌های پیشین می‌دادند؛ ولی عمل نمی‌کردند. برای مثال رئیس‌جمهور اسبق ابتدا اعلام کرد که بعد از ۱٠٠ روز به مردم گزارش کار می‌دهد و مشکلات را حل می‌کند؛ اما بعد از ۱٠٠ روز اعلام شد که مگر می‌شود در این بازه زمانی، مشکلات کشوری را حل کرد؟ مسلم است که وقتی مسئولان این‌گونه عمل کنند، امید و اعتماد مردم از میان می‌رود.

این همسر شهید فضای مجازی را دیگر عامل اثرگذار در میزان مشارکت مردم دانست و بیان کرد: در این فضا عیوب، سختی‌ها و کاستی‌های دولت قبل را به پای دولت شهید جمهور می‌نویسند. رهبر معظم انقلاب درباره دولت آقای رئیسی، تعبیر خستگی‌ناپذیری را به‌کار بردند؛ اما در فضای مجازی از این دوره به سه سال فلاکت‌بار یاد شد. همچنین شاهد بودیم که یک سوی جریان انتخابات دچار اختلاف شد و مردم هم وقتی می‌دیدند که این جریان در خودش تشتت آرا دارد، به سوی جریان دیگر سوق داده شدند.

عسگرزاده در خصوص راهکارهای افزایش مشارکت در دور دوم انتخابات تصریح کرد: مردم باید به یکدیگر آگاهی بدهند و با هم دوست باشند. هیچ‌کس نباید رفتارش طوری باشد تا به طرف مقابل این مفهوم را القا کند که من مسائل را درک می‌کنم؛ ولی تو متوجه نمی‌شوی. ما باید بر نقطه اشتراکمان یعنی ساماندهی امور کشور تأکید کنیم؛ چنانکه قرآن نیز همیشه بر نقطه مشترک در روابط متقابل تأکید می‌کند. نباید تعصبی رفتار کنیم، ابتدا برنامه هر نامزد را بررسی کنیم و تحلیل آن را بعد از بیان این بررسی‌ها به طرف مقابل بسپاریم.

وی با بیان اینکه ما چه رأی بدهیم و چه نه، در هر دو صورت مسئولیت داریم، اضافه کرد: هر شخصی که در دولت قبل به شهید رئیسی رأی داد تا قیامت، ثواب تمام کارهای خیری که ایشان انجام داد، در کارنامه اعمالش ثبت می‌شود. اگر من بدون تحقیق رأی بدهم، ناآگاهانه مسئولم و اگر درست را فهمیدم و باز تعصب به خرج دادم، باز آگاهانه مسئول هستم.

این همسر و خواهر شهید در پایان اظهار کرد: در جایگاه کسی که هموطنانم را دوست دارم و آسایش و رفاه آنان برایم اهمیت دارد، معتقدم که این آرامش و رفاه در سایه ایمان به خدا فراهم می‌شود. به کسی رأی بدهیم که تقوا داشته باشد و برنامه‌ای قوی ارائه می‌کند. از کسانی که تاکنون رأی نداده‌اند، تقاضا می‌کنم به خاطر شهدا در انتخابات مشارکت کنند. شهدا خون دادند. یک رأی دادن در مقابل این از جان‌گذشتگی، عمل دشواری نیست. یادمان باشد آنچه اهمیت دارد، اول حضور حداکثری و سپس انتخاب شخص اصلح است.

زهراسادات محمدی

انتهای پیام
captcha