کد خبر: 4235082
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۷
به میزبانی خانه نهج‌البلاغه اصفهان

نخستین سمپوزیوم «مسئولیت فرهنگی در زمینه پیشگیری از آسیب‌های جسمی، روانی و معنوی» برگزار می‌شود

مدیر مرکز پشتیبانی و مشاوره پیوند از برگزاری نخستین سمپوزیوم سراسری «مسئولیت فرهنگی در زمینه پیشگیری از آسیب‌های جسمی، روانی و معنوی» با تمرکز بر هزار روز اول زندگی، به میزبانی خانه نهج‌البلاغه اصفهان خبر داد.

سلامت رواننخستین سمپوزیوم سراسری «مسئولیت فرهنگی در زمینه پیشگیری از آسیب‌های جسمی، روانی و معنوی» با تمرکز بر ۱۰۰۰ روز اول زندگی، به میزبانی خانه نهج‌البلاغه اصفهان و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مرکز پشتیبانی و مشاوره تربیتی پیوند و بیمارستان زهرای مرضیه(س) برگزار می‌شود.

بشیر خالقی‌پور، دبیر علمی این سمپوزیوم در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان ضمن اعلام این خبر، به سطوح تربیتی مؤثر در پرورش افراد اشاره کرد و افزود: هر‌چند توجه به موضوعات تربیتی در زمینه مواجهه با مسائل دارای دو سطح پیشینی و پسینی است، اما غالباً در برخورد با مسائل تربیتی به سطح پسینی، درگیری با مسئله و ارائه راه‌حل توجه می‌شود، در حالی که متأسفانه از سطح پیشینی و وجه پیشگیرانه این مباحث غفلت شده است. در این راستا، تصمیم به برگزاری سمپوزیوم «مسئولیت فرهنگی در پیشگیری از آسیب‌های جسمی، روانی و معنوی» با تمرکز بر هزار روز اول زندگی گرفته شد.

وی درباره مطالبی که قرار است در این همایش سه‌روزه مطرح شود، اظهار کرد: در این سمپوزیوم به سرفصل‌هایی در حوزه پیشگیری از بیماری‌های جسمی، روانی و مسائل مربوط به حوزه سلامت معنوی پرداخته خواهد شد. مدرس این دوره، دکتر نوذر نخعی، مسائل پیشگیرانه با تمرکز بر هزار روز اول زندگی را مطرح خواهد کرد و در هر روز از سخنان متخصصان و استادان متعدد در قالب سخنرانی و پنل تخصصی بهره خواهیم گرفت. 

مدیر مرکز پشتیبانی و مشاوره تربیتی پیوند تصریح کرد: دلیل تأکید بر هزار روز اول زندگی، تشکیل نورون‌های مغزی و سازوکارهای تفکر در این بازه زمانی است.‌ در این هزار روز که با تسامح شامل چهار ماه قبل از دوران بارداری، ۹ ماه دوران جنینی و دو سال دوران شیرخوارگی است، ۸۵ تا ۹۰ درصد نورون‌های مغز شکل می‌گیرد. این در حالی است که از دو تا پنج سالگی کودک، فقط پنج درصد دیگر و از پنج تا ۱۴ سالگی، پنج درصد باقی‌مانده تشکیل می‌شود و بعد از ۱۴ سالگی، ساختار مغز شکل نهایی خود را پیدا می‌کند. 

وی ضمن بیان این مطلب که رئیس سمپوزیوم، دکتر سیدمحمدحسن امامی است، درباره جامعه هدف آن در حوزه آموزش گفت: هدف ما تربیت مدرسانی است که به آموزش مادران و پدران در شرف فرزندآوری توجه می‌کنند. در همین راستا، در پی آموزش افرادی نیز هستیم که با این والدین در ارتباط هستند و کادر درمان، مراقبین سلامت و سلامت روان را آموزش می‌دهیم. فرایند این آموزش چنین خواهد بود که ۷۰ نفر پس از پذیرش در مصاحبه، به شرط سپردن تعهد خدمت به‌صورت حضوری، از تاریخ ۱۷ تا ۱۹ شهریورماه جاری، آموزش‌های ما را در محل بیمارستان زهرای مرضیه(س) دریافت خواهند کرد و ۸۰۰ نفر به‌صورت مجازی شرکت می‌کنند.

خالقی‌پور در پایان بیان کرد: از استادان، دانشجویان، مشاوران، محققان و فعالان تربیتی، فرهنگی و سلامت کشور دعوت می‌شود با ارسال سوابق خود، در این همایش آموزشی به‌صورت حضوری، صرفاً در شهر اصفهان و مجازی از طریق لینک www.bepeyvand.ir اقدام به ثبت‌نام کنند. 

یادآور می‌شود، زمان برگزاری سمپوزیوم «مسئولیت فرهنگی در زمینه پیشگیری از آسیب‌های جسمی، روانی و معنوی»، ۱۷ تا ۱۹ شهریورماه جاری و نشانی دبیرخانه آن، میدان امام حسین(ع)، خیابان باب‌الرحمه، کوچه سرلت، بن‌بست سهیل، پلاک ۱۴ است. علاقه‌مندان برای ارتباط با دبیرخانه می‌توانند به رایانامه CCRprevention@gmail.com پیام ارسال کنند. 

الهه‌سادات بدیع‌زادگان

انتهای پیام
captcha