کد خبر: 4235683
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۲

درخشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان در بیست‌وهشتمین جشنواره قرآن‌ و عترت وزارت بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی کاشان در مرحله نهایی کشوری بیست‌وهشتمین جشنواره قرآن‌ و عترت وزارت بهداشت، درمان‌ و آموزش پزشکی برای چهاردهمین سال پیاپی از میان ۷۵ دانشگاه در صدر قرار گرفت و موفق به کسب رتبه اول شد.

فاطمه قدرت‌اللهی دبیر جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی کاشانفاطمه قدرت‌اللهی، دبیر جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی کاشان در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان اظهار کرد‌: بیست‌وهشتمین جشنواره قرآن‌ و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آبان‌ماه ۱۴٠۲ آغاز و شیوه‌نامه آن از سوی مرکز قرآن‌ و عترت این وزارتخانه به دانشگاه‌ها ابلاغ شد و در طول ۱٠ ماه تا شهریورماه جاری ادامه داشت. 

وی افزود: در این دوره نیز مانند دوره‌های گذشته، سه گروه کارکنان، استادان و دانشجویان حضور داشتند. تعداد ثبت‌نام‌کنندگان دوره بیست‌وهشتم، یک هزار و ۶٠٠ نفر بود که در نهایت حدود یک هزار نفر شرکت‌ کردند. این دوره در چهار مرحله و هشت بخش شامل آوایی، معارفی، ادبی، پژوهشی، هنری، فن‌آوری، رویداد هفتگی (ویژه) و بین‌الملل و ۵۶ رشته برگزار شد. 

دبیر جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی کاشان ادامه داد: مراحل این جشنواره قرآنی عبارت بود از مرحله دانشگاهی، مقدماتی کشوری، نهایی کشوری و ملی که دانشگاه علوم پزشکی کاشان ۱۸۵ برگزیده دانشگاهی و ۳۷ رتبه در مرحله نهایی کشوری داشت.

وی با بیان اینکه مرحله دانشگاهی و مقدماتی کشوری بخش معارفی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان به‌صورت غیرحضوری، مرحله کشوری آن در شهرکرد و مرحله ملی نیز در اصفهان به‌صورت حضوری برگزار شد، اضافه کرد: مرحله دانشگاهی بخش آوایی که شامل رشته‌های حفظ، قرائت، دعا و مناجات‌خوانی، آیین سخنوری، مداحی و... بود، در دانشگاه علوم پزشکی کاشان به‌صورت حضوری، مرحله کشوری در مشهد مقدس و مرحله ملی آن نیز در تبریز برگزار شد. 

قدرت‌اللهی توضیح داد: به غیر از بخش‌های آوایی و معارفی، شرکت‌کنندگان آثار خود را در بخش‌های ادبی، پژوهشی و فن‌آوری به دبیرخانه جشنواره در دانشگاه ارسال کردند که فایل این آثار پس از تفکیک و دسته‌بندی، برای داوری نهایی به دبیرخانه مرکزی جشنواره که امسال در مشهد قرار داشت، ارسال شد. 

وی بیان کرد: مرحله ملی فقط به دانشجویان اختصاص دارد که هم‌اکنون در تبریز در حال برگزاری‌ است. در مرحله ملی، دانشجویان از دانشگاه‌های فنی‌وحرفه‌ای، دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نور، فرهنگیان، علمی کاربردی، علوم و معارف، وزارت بهداشت و وزارت علوم شرکت می‌کنند؛ اما در مرحله‌های دانشگاهی و کشوری جشنواره، شرکت‌کنندگان فقط از وزارت بهداشت هستند که خود این وزارتخانه شامل ۷۵ دانشگاه است.

دبیر جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه در دوره بیست‌وهشتم نیز دانشگاه علوم پزشکی کاشان جزو برترین‌ها قرار گرفت و موفق به کسب رتبه اول شد، ادامه داد: رتبه‌بندی دانشگاه بر اساس آیتم‌هایی همچون تعداد ثبت‌نام‌کنندگان و شرکت‌کنندگان، تعداد راه‌یافتگان به مرحله مقدماتی و نهایی کشوری، تعداد فینالیست‌های هر دانشگاه در مرحله نهایی کشوری، تعداد برگزیدگان و رتبه‌های کشوری، فعالیت دبیرخانه دانشگاه‌ها و میزان پیشرفت کمی و کیفی هر دانشگاه در مقایسه با دوره گذشته محاسبه شده است.

وی افزود: با توجه به سنجه‌های اعلام‌شده از سوی مرکز قرآن‌ و عترت وزارت متبوع در سطوح گوناگون جمعیتی و آیتم‌های یادشده، به ترتیب دانشگاه‌های شیراز، اردبیل، کاشان، خلخال، یزد و جهرم در ردیف دانشگاه‌های با رتبه اول قرار گرفتند.

قدرت‌اللهی در پایان ضمن تبریک این موفقیت ارزشمند به جامعه فرهیخته دانشگاهی و مردم دارالمؤمنین منطقه فرهنگی کاشان گفت: دانشگاه علوم پزشکی کاشان همواره از دانشگاه‌های برتر و پیشتاز در زمینه فعالیت‌های قرآنی در سطح کشور بوده است و امیدواریم همچنان با تقویت فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی منسجم‌تر در سال جاری، بتوانیم در راستای تبلیغ، ترویج و توسعه این فعالیت‌ها گام برداریم.

زهراسادات محمدی

انتهای پیام
captcha