کد خبر: 4322462
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۱
در خطبه‌های نماز جمعه نایین مطرح شد

حمایت از دولت به معنای حفظ انسجام و اتحاد ملی است

امام جمعه نایین با اشاره به مشی رهبر معظم انقلاب در حمایت از دولت گفت: حمایت از دولت به معنای تأیید تک‌تک تصمیمات نیست، بلکه به معنای جلوگیری از تضعیف مدیریت کشور و حفظ انسجام و اتحاد ملی است.

محمد مطهرخو امام جمعه شهرستان نایینبه گزارش خبرنگار ایکنا از اصفهان، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد مطهرخو، امام جمعه شهرستان نایین در خطبه‌های نماز جمعه امروز، ۲۱ آذرماه، ضمن دعوت و سفارش مؤمنان به رعایت تقوای الهی، به تحلیل و تبیین سخنان رهبر معظم انقلاب در مراسم میلاد حضرت زهرا(س) پرداخت.

وی با اشاره به عمق اشراف و تحلیل رهبر معظم انقلاب نسبت به مسائل سیاسی و تهدیدات چندلایه‌ای که ایران اسلامی را احاطه کرده است، افزود: رهبر معظم انقلاب با تمرکز بر جنبه‌های فرهنگی و مذهبی و رویدادهای جاری و تاریخی، به انواع فشارهایی اشاره کردند که علیه مردم و کشور عزیزمان اعمال می‌شود و اهداف دشمن، شامل توسعه‌طلبی سرزمینی، تغییر سبک زندگی و مهم‌تر از همه، تغییر هویت دینی، تاریخی و فرهنگی را بیان کردند.

امام جمعه نایین با ترسیم آرایش جبهه دشمن گفت: آمریکا در مرکز این دشمنی قرار دارد، کشورهای اروپایی در اطراف و مزدوران و خائنان داخلی در حاشیه فعالیت می‌کنند و هدف اصلی آن‌ها حمله به مغزها، دل‌ها و باورهای مردم است؛ زیرا حمله نظامی نتیجه نداد و دشمن ناامید شده است.

وی اضافه کرد: مقابله با این تهدیدات نیازمند اتخاذ آرایش دفاعی و هجومی متناسب و مقابله دقیق با نقاط ضعف دشمن است.

مطهرخو به اجلاس ائمه جمعه سراسر کشور در تهران اشاره کرد و گفت: نشست با مسئولان سیاسی و فرهنگی، از جمله آقای پزشکیان، رئیس‌جمهور و آقای قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، نشان‌دهنده مشی رهبر معظم انقلاب در حمایت از دولت است.

وی تصریح کرد: حمایت از دولت به معنای تأیید تک‌تک تصمیمات نیست، بلکه به معنای جلوگیری از تضعیف مدیریت کشور و حفظ انسجام و اتحاد ملی است. موفقیت دولت، موفقیت همه ملت ایران است و نقدها باید در چارچوب منطقی و اصلاح‌گرایانه مطرح شود.

امام جمعه نایین به اهمیت مدیریت رویدادهای فرهنگی و ورزشی پرداخت و ادامه داد: این‌گونه برنامه‌ها می‌تواند موجب نشاط اجتماعی، تقویت هویت ملی و افزایش سلامت مردم شود؛ اما در صورت سوءمدیریت، زمینه‌ساز عادی‌سازی منکرات، هنجارشکنی و تضعیف بنیان‌های فرهنگی خواهد بود. هر رویداد فرهنگی و ورزشی باید همزمان هم نشاط اجتماعی به‌وجود آورد و هم از هویت فرهنگی و اسلامی جامعه محافظت کند.

وی با اشاره به جایگاه زن ایرانی بیان کرد: زن ایرانی امروز با حفظ حجاب و عفاف، الگویی برای زنان جهان شده و پیام‌آور ارزش‌های اخلاقی، خانواده‌محوری و غیرت دینی است. دشمن با بعضی اقدامات تلاش دارد تا این ستون‌های استقلال و ایستادگی ملت را تهدید کند و مسئولان نباید اجازه دهند این ارزش‌ها آسیب ببیند.

مطهرخو وظایف دینی و اجتماعی مردم را یادآور شد و گفت: همه مردم باید به عدالت، انصاف، رسیدگی به فقرا، انفاق، کسب‌و‌کار حلال و جلوگیری از اصراف و صرفه‌جویی در انرژی توجه کنند. این امور وظایفی هستند که به دست دولت نیست، بلکه مسئولیت فردی و اجتماعی هر مسلمان است.

انتهای پیام
خبرنگار:
فاطمه نصیری نایینی
دبیر:
محبوبه فرهنگ
captcha