به گزارش ایکنا از اصفهان، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و مؤسسه کیفیت رضوی وابسته به آستان قدس رضوی، با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان و با هدف استانداردسازی و نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی و الگوسازی از مفهوم حیات طیبه و با نگاهی جامع به مفهوم کیفیت، اجرای فرآیند زیستبوم استاندارد «نشان طیب» را در استان اصفهان در دستورکار قرار داده است.
ساختار و فرآیند زیستبوم «نشان طیب» از اواخر سال ۱۴۰۰ شکل گرفته و تدوین نظام استاندارد آن، بر اساس معیارهای دینی حلیت، سلامت، اصالت، برکت و جذابیت بنا شده است که علاوه بر محصولات غذایی، دیگر محصولات و مواد مصرفی را نیز شامل میشود.
سازوکارهای علمی و اجرایی نشان طیب قرار است با حضور و بهرهگیری از نظرات کارشناسان و اساتید رشتههای مختلف، از سوی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مؤسسه کیفیت رضوی وابسته به آستان قدس رضوی، دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان و دیگر سازمانهای مرتبط پيگيری شود.
انتهای پیام