کد خبر: 4258132
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۳
مدیرکل اوقاف اصفهان:

بقاع متبرکه جایگاه دعوت به معروفات هستند

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین بلک با بیان اینکه بقاع متبرکه، مراکز دعوت به معروفات هستند، بر ضرورت تشکیل هسته‌های جداگانه شورای امر به معروف و نهی از منکر در این مراکز تأکید کرد.

محمدحسین بلک مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهانبه گزارش ایکنا از اصفهان، نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان و معرفی اعضای این شورا، صبح امروز، 16 دی‌ماه در محل این اداره‌کل برگزار شد.

در این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین بلک، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان بر ضرورت تسریع در تشکیل هسته‌های جداگانه شورای امر به معروف و نهی از منکر در بقاع متبرکه تأکید کرد و گفت: موضوعات اجتماعی و چالش‌های مرتبط با حضور زائران در امامزادگان، از جمله روزه‌خواری در ماه مبارک رمضان به تبیین، شکیبایی و اصلاح رفتار از سوی زائران نیاز دارد.

وی ضمن تأکید بر اهمیت حفظ حرمت امامزادگان به‌مثابه مراکز دعوت به معروفات، به توفیق حضور در نشست‌های شورای امر به معروف و نهی از منکر استان، برگزاری مراسم‌ فرهنگی در اداره‌کل اوقاف به‌منظور ایجاد انگیزه و روحیه معنوی در کارکنان و مسئولیت‌های خطیر این مجموعه در زمینه موقوفات اشاره کرد و افزود: سالانه حدود ۱۰۰ وقف جدید در زمینه‌های گوناگون به وقف‌های قبلی اضافه می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی قربانی، معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان نیز در این نشست، بر اهمیت امر به معروف و نهی از منکر تأکید کرد و ادامه داد: این آموزه از واجبات دین است و اجرانکردن آن می‌تواند به بی‌تفاوتی جامعه نسبت به گناه و فساد منجر شود.

وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر می‌تواند به کاهش تنش‌ها و مشکلات در جامعه کمک کند، اضافه کرد: انجام وظایف عمومی و شرعی در محیط‌های گوناگون، از جمله محیط کار و لزوم تذکردادن در خصوص کم‌کاری‌ها می‌تواند مصداقی از اجرای این فریضه الهی باشد.

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان به طرح‌های سازمان اوقاف در زمینه سبک زندگی اسلامی و نهادینه‌کردن امر به معروف و نهی از منکر در بقاع متبرکه اشاره و بر اهمیت آموزش خادمان و مدیران آستان‌های مقدس در این زمینه تأکید کرد.

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین محسن مظاهری، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان در این نشست، به اهمیت و جایگاه وقف در دین اسلام و تاریخ ایران پرداخت و اظهار کرد: این فرهنگ حتی در دوره طاغوت نیز نمی‌توانست نادیده گرفته شود. 

وی به تشکیل شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه‌های حاکمیتی اشاره کرد و ادامه داد: این شوراها باید به شناسایی معروفات و منکرات درون و برون‌سازمانی بپردازند. 

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان تصریح کرد: وجود شرایط نامناسب برای بقاع متبرکه و سوءاستفاده از موقوفات، از جمله منکراتی‌ است که باید به آن‌ها توجه شود و شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره‌کل اوقاف باید به شناسایی معروفات و منکرات در اماکن تحت مدیریت و نظارت خود بپردازد.

یادآور می‌شود در جریان این نشست، مدیرکل، معاون مدیریت و پشتیبانی منابع و معاون فرهنگی اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان، اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر این مجموعه معرفی شدند.

انتهای پیام
captcha