کد خبر: 4312791
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۵
حجت‌الاسلام‌ مصطفی رستمی:

ازدواج جوانان از سرمایه‌گذاری‌های بزرگ کشور است

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: یکی از بزرگترین سرمایه‌گذاری‌های کشور، ازدواج جوانان است و براساس آمار شورای عالی انقلاب فرهنگی و ثبت احوال کشور، ازدواج‌های دانشجویی پایدارترین ازدواج‌های کشور هستند.

حجت‌الاسلام‌ مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌هابه گزارش ایکنا از اصفهان، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در مراسم جشن ازدواج یک هزار و ۵۰۰ زوج دانشجو که شامگاه گذشته، سوم آبان‌ماه در سالن همایش‌های بین‌المللی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: در دورانی که جهان با ترویج فردگرایی و دوری از اخلاق و معنویت روبه‌رو شده، ازدواج دانشجویی نماد پیوند ایمان، علم و خانواده در جامعه دانشگاهی ایران است. 

وی افزود: حضور بیش از یک هزار زوج در جشن امشب، نوید توجه جامعه دانشگاهی، نخبگانی و علمی کشور به اهمیت تشکیل خانواده است. در زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که کیان خانواده در همه جای دنیا مورد هجمه واقع شده است. سبک زندگی مبتنی بر منفعت‌گرایی، سودگرایی، فردگرایی و دوری از اخلاق و معنویت به‌وسیله جریان حاکم بر بخش‌های فرهنگی و رسانه‌ای دنیا ترویج می‌شود؛ به این ترتیب اولین کانونی که مورد هدف قرار گرفته، خانواده است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها بیان کرد: امشب بزرگترین جشن ازدواج دانشجویی در میان نخبگان، فرهیختگان و دانشجویان کشور برگزار شد تا بیانگر پیام بلند دانشگاه‌های ایرانی به تمام دنیا باشد؛ بر این مبنا که این عملکرد الگویی برای همه کشورهاست. دانشگاه‌های ما علاوه بر پیشتاز بودن در عرصه علم، در محصولات فناورانه نیز پیشتاز هستند. 

وی گفت: محصولات فناورانه دانشگاهی و علمی کشور در جنگ ۱۲ روزه، دشمن را مبهوت و دندان‌هایش را در دهان خرد کرد، به‌طوری که از روز ششم برای آتش‌بس التماس می‌کرد. کشور ما در کنار این توانمندی‌ها، دارای این ظرفیت است که دانشگاه‌ها بتوانند در عرصه اخلاق، معنویت، قدرت، استقلال و رفع نیازهای کشور پیشتاز باشند؛ این نکته بسیار ارزشمند است.

رستمی تصریح کرد: برپایی مراسم‌ اعتکاف، هیئت‌های دانشجویی، نماز جماعت و... در دانشگاه‌ها از زیباترین مراسم‌ در کشور است. از ابتدای انقلاب تاکنون دانشگاه‌ها در تولید دانش بسیار پیشرفت کرده‌اند، به‌طوری که تولید علم و رتبه علمی کشور، جهش شگفت‌انگیزی یافته است؛ همچنین دانشگاه‌ها در فعالیت‌های جهادی، پیاده‌روی اربعین و تأمین نیازهای کشور نیز پیشتاز بوده‌ و در زمینه ازدواج هم الگوی موفقی ارائه داده‌اند.

وی تأکید کرد: براساس آمار شورای عالی انقلاب فرهنگی و ثبت احوال کشور، ازدواج‌های دانشجویی پایدارترین ازدواج‌های کشور هستند. با ارزیابی نمونه‌ای ۳۰۰ هزار نفری، مشخص شد که به‌طور میانگین، پایداری این خانواده‌ها ۹۴.۲ درصد است؛ یعنی یکی از زیباترین، ماناترین و بهترین اشکال عرصه تشکیل خانواده، در دانشگاه‌های کشور و در قالب طرح «همسفر تا بهشت» اتفاق افتاده است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه این برکت حاصل عنایت امام رضا(ع) است، ادامه داد: همه زوج‌های شرکت‌کننده در این مراسم، مهمان مقام معظم رهبری هستند و در قالب طرح «همسفر تا بهشت» به مشهد مقدس مشرف خواهند شد. ایشان توجه، حمایت و تأکید ویژه‌ای بر ادامه این جریان دارد.

وی گفت: یکی از بزرگترین سرمایه‌گذاری‌های کشور، ازدواج جوانان است که مسئولان کشوری و خانواده‌ها باید به آن توجه داشته باشند و اهمیت دهند. کاهش تشریفاتی که مانع ازدواج می‌شود و کاهش سختگیری‌ها تسهیلگر این امر مهم و این مراسم نشان‌دهنده اقدام به ازدواج و فرزندآوری در سن مناسب است.

زهراسادات مرتضوی

انتهای پیام
captcha