کد خبر: 4237541
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۱
قالیباف:

امامزادگان پایگاه‌های جنگ نرم هستند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امروز امامزادگان، پایگاه‌های جنگ نرم و سخت هستند و هر حرکت و کاری از سبک زندگی گرفته تا آموزش باید برخاسته از فرهنگ اهل‌ بیت(ع) و قرآن باشد.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامیبه گزارش ایکنا از اصفهان، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی امروز، ۲۹ شهریورماه در آیین اختتامیه اجلاس علمی کنگره بین‌المللی حضرت علی بن باقر(ع) در مشهد اردهال کاشان اظهار کرد: حضرت علی‌ بن باقر(ع) در سال ۱۱۳ هجری قمری، یعنی حدود ۵۶ سال پس از واقعه عاشورا به منطقه کاشان سفر کرد که باعث خیر و برکت برای مردم ایران و این منطقه شد؛ به عبارتی حضور امامزادگان در ایران به‌دلیل ظلم و جور حکام عباسی بود و به هر کجا که قدم گذاشتند، به ترویج فرهنگ اسلامی پرداختند. 

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران در فرهنگ عمیق اسلامی ریشه دارد و منت الهی بر مردم ایران اسلامی است، گفت: حضور امامزادگان سبب شده است تا ما در فضایی برخاسته از اندیشه و مکتب اهل‌ بیت(ع) تنفس کنیم. 

رئیس مجلس شورای اسلامی حرکت فرهنگی امروز را به برکت حضور فرزندان خاندان عصمت و طهارت(ع) در کشور دانست و افزود: ما هم باید همانند ایشان با جان و مال خود برای دین مبین اسلام مجاهدت کنیم.

وی اضافه کرد: در هر دوره‌ای از تاریخ ایران و در هر جنگی، قسمتی از خاک این سرزمین جدا شد؛ اما این اتفاق در جریان جنگ جهانی به نمایندگی عراق علیه ایران تکرار نشد. دولت بنی‌صدر معنای «وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَمِنْ رِبَاطِ الْخَيْلِ...» و «وَمَا رَمَيْتَ إِذْ رَمَيْتَ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ رَمَىٰ» را نمی‌فهمید و اعتقاد داشت که باید زمین بدهیم تا زمان بخریم و شاهد بودیم که تمام موفقیت‌های اجرایی در جنگ، پس از عزل بنی‌صدر و کمتر از دو ماه پس از آن اتفاق افتاد. 

قالیباف با بیان اینکه ما مسئولان باید بدانیم کارآمدی نظام جمهوری اسلامی در عرصه اقتصادی و فرهنگی بدون شک در باورهایمان تأثیر دارد، تأکید کرد: امروز اگر دغدغه اسلام، مردم و شهدا را داریم و صادقانه خدمتگزار مردم هستیم، باید کارآمدی دین را در اداره جامعه به اثبات برسانیم؛ چون امروز در جایگاه نمایندگان دین در قدرت قرار داریم.

وی بقعه امامزادگان و مساجد را به لحاظ کالبدی و معنوی ارزشمند خواند و تصریح کرد: اگر بتوانیم از سطح خدمات در یک مسجد گرفته تا هر جایی که این شرایط را فراهم می‌کند، جوانان‌مان را از نظر فکری و دینی تربیت کنیم، موفق می‌شویم. 

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز در جنگ ترکیبی تمام‌عیاری قرار داریم، ادامه داد: نوع مبارزه‌ای که در این جنگ باید انجام دهیم، نیازمند فرهنگ خاندان عصمت و طهارت(ع) است.

وی بیان کرد: مردم نشان دادند در هر عرصه‌ای که ولی‌ امر و مسئولان خواسته‌ای از آن‌ها داشته باشند، تمام‌قد به میدان می‌آیند. امروز امامزادگان، پایگاه‌های جنگ نرم و سخت هستند و هر حرکت و کاری از سبک زندگی گرفته تا آموزش باید برخاسته از فرهنگ اهل‌ بیت(ع) و قرآن باشد.

تکریم امامزادگان پادزهر جنگ نرم است

سردار حمیدرضا مقدم‌فر، رییس ستاد کنگره بین‌المللی حضرت علی‌‌ بن‌ باقر(ع) نیز در این مراسم اظهار کرد: یکی از اهداف عالی که جنبه راهبردی برای ما داشت، این بود که کنگره بتواند در قالب فرهنگی و هنری این شخصیت را معرفی کند. مهجوریت این امامزاده می‌تواند دلایل متعددی داشته باشد که موقعیت سرزمینی این مکان شاید یکی از دلایل ناشناختگی ایشان باشد.

وی با بیان اینکه هم حوزویان و هم دانشگاهیان در این خصوص قصور دارند، گفت: امروز، اسلام و انقلاب اسلامی دشمنانی دارند و ما در جنگی ترکیبی قرار داریم و بعد نرم‌افزاری و جنگ نرم بروز و ظهور پیدا کرده است. مهم‌ترین هدف دشمن نیز ایجاد یأس و ناامیدی در مردم است.

رئیس ستاد کنگره بین‌المللی حضرت علی‌‌ بن‌ باقر(ع) تکریم امامزادگان به‌خصوص حضرت علی‌ بن باقر(ع) را حرکتی امیدبخش و نقطه مقابل حرکت دشمن دانست و گفت: وقتی مردم به اینجا می‌آیند، جدا از اختلافات سیاسی که دارند، درواقع پناهنده می‌شوند و در بن‌بست‌ها و گره‌ها به دامان ایشان دست توسل دراز می‌کنند که نقطه مقابل ناامیدی است.

وی در پایان بیان کرد: رهبر معظم انقلاب می‌فرماید: «امامزادگان، اقطاب فرهنگی هستند.» درواقع این اقطاب فرهنگی امیدبخشی می‌کنند و پرداختن به امامزادگان در قالب این کنگره‌ها می‌تواند در مقابل حرکت نرم دشمن مؤثر باشد.

زهراسادات محمدی

انتهای پیام
captcha